PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40131
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

sa gdzies napisy juz do 4 odc?

ocenił(a) serial na 8
kkubiak11

Rowniez podpinam sie do tego pytania. Jak ktos posiada napisy do jakiejkolwiek wersji prosze o odpowiedz w tym temacie.

kaishaku27

jest taki program napiprojekt. sciaga napisy do danego filmy, serialu. jezeli program nie znajdzie napisow to znaczy ze ich nie ma. wiec sciagnijcie ten program i nie zakladajcie co tydzien, takiego samego beznajdziejnego tematu.

ocenił(a) serial na 7
Evildanon

Dokładnie a napisy są w trakcie tłumaczenia więc powinny być dopiero pod wieczór lub późnym wieczorem

norania0

wiem ze jest taki program tylko ze jezeli napisow nie ma w bazie do okreslonej wersji filmu to ci nie pobierze do innej ktora bedzie mozna pozniej przerobic i dostosowac do wlasnej wersji
dlatego uwazam ze moj temat nie jest wcale "beznadziejny"

ocenił(a) serial na 8
kkubiak11

Dokładnie, a wręcz często film musi mieć dokładnie taką samą nazwę, a nie tylko taka sama wersja. Wczoraj w tym programie niby nie było napisów do Immortals, a sam w necie znalazłem super napisy :).

tomciog18

napisy24, zawsze wychodzi kilka wersji napisów

ocenił(a) serial na 8
Ganjitsu

Ja znalazłem na napisy(kropka)info

ocenił(a) serial na 9
tomciog18

A gdzie dokładnie ? bo ja nie znalazłem :D

ocenił(a) serial na 8
Emilkolo

Nie,nie,nie mi chodziło o to, że tam znalazłem napisy do tego "Immortals" a w napiprojekt pokazywał, że nie ma. Tak więc temat jak najbardziej ok, bo tam wcale nie muszą być, a tak naprawdę mogą być, jednak ja też nigdzie jeszcze nie znalazłem ;).

ocenił(a) serial na 8
kkubiak11

A jednak ! Temat ma sens ;) Dziekuje.

ocenił(a) serial na 8
kaishaku27

Czyli, że znalazłeś napisy??

tomciog18

jakby ktoś podrzucil napisy byłbym ogromnie wdzięczny :-)

abecadlozpiecaspadlo

nikt nie podrzuci bo takowych nie ma.Beda albo dzisiaj w nocy albo jutro dopiero.

ocenił(a) serial na 8
Bartek153

A to ty je tłumaczysz? Lub masz kontakt z tymi co tłumaczą??

ocenił(a) serial na 10
tomciog18

trzeba czekac
jutro juz bedzie mozna ogladac

ocenił(a) serial na 8
mosticzci

Sry, po prostu widzac post jednego z uzytkownikow, ze sciagnal juz napisy to podskoczylem z radosci i napisalem post. Niestety to byl fake i moja radosc szybko sie skonczyla

kaishaku27

trochę późno, ale sam zacząłęm dopiero oglądać, a napiprojekt nic nie znalazł, więc jeśli ktoś potrzebuje to angielskie napisy są tutaj:

http://www.subtitleseeker.com/Download-tv-1110797/Spartacus+S02E04+HDTV+XviD-SYS

chociaż dzisiaj pewnie już będą polskie ;)

radas_4

obejrzałem chwilę i niestety nie są dobrze zsynchornizowane

kkubiak11

Są gdzieś już napisy pl ??? Sprawdzałem na napiprojekt i nie ma ;/

Vamped

spokojnie niedowiarki.. jasny gwint ale macie nachalny apetyt heh. Cierpliwość to wielka zaleta, net wam nie ucieknie a wszystkie odcinki bedą załadowane w swoim czasie, a puźniej już bedą tylko z lektorem. Jak pierwszy raz oglądałem 2 lata temu reklamy 1 sezonu raczej byłem troche zaciekawiony ale nic pozatym, puźniej premiera 1 odcinka na hbo, łał pamiętam ten wieczór, to było coś :) a miałem zupełnie co innego oglądać, następne odcinki już tylko bardziej wkręciły mnie w tą historie. Ten serial działa jak drag, uzależnia

Vamped

Jeszcze nie ma napisów. O ile mi wiadomo na stronie Napisy.24 jest ukończonych 30%, więc może na wieczór będą:)

Vamped

Warto się tam zarejestrować i sprawdzać jak idzie postęp.

ocenił(a) serial na 10
Mazurian

Bez rejestracji też mozna sprawdzać. Na oficjalnej stronie grupy hatak.

pitixpl

mam pytanie z innej beczki, macie problemy z rapidsharem?

kkubiak11

A co się z nim stało??

ocenił(a) serial na 10
kkubiak11

Do niedawna tak, miałem ten problem, ze rapid postanowił wynagrodzic darmowych uzytkownikow i zmniejszyl predkosc pobierania do 30 kb/s, ale teraz juz jest normalnie. Masz konto premium ?

pitixpl

nie mam a ty masz premium i dobrze chodzi?

ocenił(a) serial na 10
kkubiak11

Mam internet 6 mb i z rapida w dzień chodzi po 700 - 800 kb/s,w nocy ponad 1 mb. Konto premium na allegro najlepiej kupić, bo jest z 10 razy taniej niz na stronie. Tylko, ze trzeba co kilka dni pisac do sprzedawcy, zeby wymienił konto, bo rapid dziwnie blokuje konta.

ocenił(a) serial na 8
pitixpl

Które kupiłeś, po ile i na jak długo itd. Ja widzę nawet premium, że 20 różnych hostingów na 60 dni za złotówkę :O. Nie wiem, czy to nie ściema.

ocenił(a) serial na 10
kkubiak11

Tak, mam konto premium :)

pitixpl

dzieki:)

kkubiak11

tak wlasnie zrobilem kupilem premium przez allegro...zobaczymy czy cos pomoze :P

ocenił(a) serial na 10
kkubiak11

Tylko pamiętaj, żeby kupić konto w serwisie rapidshare, a nie jakims zjeb*anym np. 30 dni com czy coś takiego. Passy do konta Rapidshare, nie do jakieś stronki, która udostępnia pobieranie przez rapida. Ceny kont 30 miesięcznych to 15-20 zł. Czasem się zmieniają.

ocenił(a) serial na 8
pitixpl

Gdzie ty to znajdujesz, ja wpisując rapidshare na allegro, znajduję tylko jakichś serwisów, bezpośrednio rapida konta nie :/.

ocenił(a) serial na 10
tomciog18

Rzeczywiście nie ma. Być moze spowodowane jest to tym, iż rapidshare blokuje konta i sprzedajacy musza cały czas wymieniać konta dla osoby, które to konto kupiła. Chodzi mi konkretnie o mój przypadek jak i wielu innych. Kupiłem konto na 180 dni, po 7 dniach przestało działać, wiec napisałem do sprzedającego prosząc o wymianę konta, dał mi konto na 18 dni, za 18 dni znowu napisze i tak w kółko aż minie 180 dni ...

PS Można kupic konta na 12 h, zostawiasz jdownloader włączony na noc i Ci się sciąga, cena to ok. 1 zł, aha i jeszcze jedno, ja znam tylko jedną stronkę warezową, gdzie każdy prawie uploaduje na RS . Jest to najwieksza stronka w Stanach i jest tam prawie wszystko. Oprocz polskich produkcji, bez lektora, bez napisów, samo ENG filmy, gry seriale itd.

pitixpl

szkoda ze nie przeczytalem twojego postu predzej bo jak mowilem ze kupilem konto premium okazalo sie ze to wlasnie przez te gowno 30dni.com i oczywiscie nic nie sciaga.
a co to za stronka o ktorej pisales post wyzej "najwieksza stronka w stanach"?

ocenił(a) serial na 10
kkubiak11

Wyśle Ci na pw, bo zaraz mnie zbannują na filmwebie :P

pitixpl

Masz rację. Co do napisów - to też czekam na nie. Mam nadzieję że wieczorkiem będą.

ocenił(a) serial na 8
pitixpl

Gdzie? Bo tutaj: http://grupahatak(kropka)pl/w_tlumaczeniu/ jest wszystko poza Spartakusem :/. Może dlatego, że chyba jako grupa tego nie tłumaczą, tylko jedna osoba od nich??

tomciog18

Napisy24 i ikonka "Tłumaczenia"

ocenił(a) serial na 8
Mazurian

Chyba odpisywałem, na post, gdzie było napisane, że bez rejestracji na grupie Hatak, też można sprawdzić!!!

tomciog18

No ale nie ma tam spartacusa - sam napisałeś:D

ocenił(a) serial na 8
Mazurian

No a ty napisałeś "Masz rację. Co do napisów - to też czekam na nie. Mam nadzieję że wieczorkiem będą." A teraz podajesz coś co wiem. Zamiast coś o co pytałem bo nie wiem, a ty wiesz xD.

tomciog18

Więc chodzi Tobie o to kiedy napisy będą?

ocenił(a) serial na 8
Mazurian

Nie, napisy są już dawno, chciałem wiedzieć, gdzie jest podany postęp w tłumaczeniu Spartakusa, KONKRETNIE NA STRONIE HATAK.

tomciog18

Nie ma tam. Tylko na napisy 24.

Mazurian

Nie jestem pewny ale "Yungar" oddzielnie od grupy hatak robi napisy.

ocenił(a) serial na 8
Mazurian

No tak mi się właśnie zdaje, ale powtarzam wcześniej potwierdziłeś, post, który mówił, że na stronie HATAK też jest ;).

tomciog18

Moja głupia pomyłka:D

Mazurian

Teraz pozostało nam czekanie do jutra wieczorem na napisy