Bardzo ciekawi mnie ten wojownik, od momentu pojawienia się nie powiedział słowa. Ciekawie walczy 2 sztyletami- w walce z Krixoxem było to widać. W jednym z trailerów było jego walka z Onomausem- to musi być dobre starcie.
Tajemnicza postać z tego Egipcjanina.
Zostały podajże 2 odcinki tego sezonu to z pewnością zobaczymy ich walkę, co do Egipcjanina to ma wzrok rasowego zabójcy..
Mam nadzieję, że Egipcjanin nie zginie za szybko. Wiedziałam też, że nie może zginąc żaden z przywódców powstania więc dobrze to rozegrali.
korndddd, nie przeginasz aby? "Wojownik"? A może jeszcze "Champion"? "Pierwsza szabla Egiptu"?. Jest to zwyczajna postać rasowego rzezimieszka z dużą domieszką psychopaty. Gotowym mordować każdego, kto mu za to odpowiednio płaci. A zatem żaden wojownik, tylko je....ny psychol.
Po części się zgadzam, z drugiej strony [spoiler z 8 odcinka] z Crixosem, co już jednak o czymś świadczy. Tak więc obok swojej zrytej bani ma też konkretne umiejętności. I trzeba przyznać, że sposób w jaki walczy tj. z dwoma sztyletami wygląda bardzo ciekawie. Chyba najfajniejsza "technika" jak dotąd ukazana w serialu.