Powiecie mi cos? jakim cudem kriksos ma taka fryzure?? :] przeciez w rzymie w tych czasach nie mogli mu takiej zrobic... niby jak by mu skrocili boki tak rowno? :D (chodzi mi o 1 sezon)
Mnie raczej dziwi jak ci gladiatorzy mogli mieć takie piękne zdrowe białe zęby. Takie porcelanki. Musieli mieć dobrą opiekę dentystyczną, lepiej niż dziś
Ludzie mieszkają w buszu nigdy nie widzieli pasty do zębów i mają ładniejsze zęby niż większość z nas
Och, jak można naturalnie dbać o zęby, to byście się zdziwili. A propos, przecież Spartakus, czy inny bohater z żółtymi zębami wyglądałby co najmniej śmiesznie. :)
O wiele dziwniejsze jest to, że w ogóle mieli jeszcze zęby zważywszy jak często obrywali po mordzie.
Mnie to na maksa drażni. Idealne fryzurki- jak z najlepszego salonu, cięte maszynka co do milimetra. Jedynie Gannicus i Agron z pierwszoplanowych postaci jakoś naturalnie wyglądają. Zęby- no już bez jaj- idealnie bialutkie i równiutkie. No i w komplecie. Pojechali po bandzie. inna sprawa to budowa fizyczna- w tamtych czasach mięśnie jak po najlepszej suplementacji. Mowy nie ma aby faceci w tamtych czasach czy dostępności pokarmu na takim jak ówczesny poziom mieli taka budowę.