PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40130
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

Powiecie mi cos? jakim cudem kriksos ma taka fryzure?? :] przeciez w rzymie w tych czasach nie mogli mu takiej zrobic... niby jak by mu skrocili boki tak rowno? :D (chodzi mi o 1 sezon)

ocenił(a) serial na 5
rotanimod

a mało ostrych narzędzi mieli? :O

rotanimod

mieczem

ocenił(a) serial na 7
rotanimod

Mnie raczej dziwi jak ci gladiatorzy mogli mieć takie piękne zdrowe białe zęby. Takie porcelanki. Musieli mieć dobrą opiekę dentystyczną, lepiej niż dziś

ocenił(a) serial na 8
maciejerzy

Ludzie mieszkają w buszu nigdy nie widzieli pasty do zębów i mają ładniejsze zęby niż większość z nas

Reniferu

dobra nei chodzi o zeby..... ale fryzura to przegiecie nie uwazacie?? ;)

użytkownik usunięty
Reniferu

Och, jak można naturalnie dbać o zęby, to byście się zdziwili. A propos, przecież Spartakus, czy inny bohater z żółtymi zębami wyglądałby co najmniej śmiesznie. :)

no tak./....... ale wlosy to na maxa kpina....

ocenił(a) serial na 7
maciejerzy

O wiele dziwniejsze jest to, że w ogóle mieli jeszcze zęby zważywszy jak często obrywali po mordzie.

użytkownik usunięty
Pan_Dzikus

No to raczej. ;)

ocenił(a) serial na 5
rotanimod

Włosy to jedna rzecz ale co z dziarą Teoklesa?

T0m4sz

hahahahahaha

ocenił(a) serial na 9
rotanimod

Mnie to na maksa drażni. Idealne fryzurki- jak z najlepszego salonu, cięte maszynka co do milimetra. Jedynie Gannicus i Agron z pierwszoplanowych postaci jakoś naturalnie wyglądają. Zęby- no już bez jaj- idealnie bialutkie i równiutkie. No i w komplecie. Pojechali po bandzie. inna sprawa to budowa fizyczna- w tamtych czasach mięśnie jak po najlepszej suplementacji. Mowy nie ma aby faceci w tamtych czasach czy dostępności pokarmu na takim jak ówczesny poziom mieli taka budowę.

ocenił(a) serial na 7
felis5

Co do budowy się mylisz.