PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40158
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

Gannicus

ocenił(a) serial na 7

gdzie on jest? Obejrzałam już cztery odcinki i wciąż go nie ma. Pojawia się może w piątym?

raina_1240

Tak. Jest

ocenił(a) serial na 7
Mazurian

Nareszcie, ile można na niego czekać. to lecę oglądać :)

ocenił(a) serial na 10
raina_1240

Nie widziałam jeszcze 5 odcinka i już nie mogę się doczekać!!!! Uwielbiałam postać Gannicusa!!!

ocenił(a) serial na 7
dorottak

Ja też, bardzo go polubiłam w Bogach Areny, ciekawa jestem jak sie dalej potoczy akcja, bo to co zrobił w 5 lekko mnie zirytowało :)

ocenił(a) serial na 10
raina_1240

W 5 odcinku sami moi ulubieńcy trafili na arenę- Gannicus, Crixus i Doctore:) Wcześniej pewnie dołączyłby do nich Spartacus, ale teraz o ile nowy aktor mi nie przeszkadza i serial dalej jest świetny to jednak Andy był więcej niż rewelacyjny w tej roli. A co do Gannicusa to też bardzo mnie ciekawi co będzie dalej- na arenie został jego nóż będący dowodem na bycie wolnym człowiekiem- czyżby z automatu wrócił mu status niewolnika???? Czekam z niecierpliwością na odc. 6.

ocenił(a) serial na 7
dorottak

Z automatu jest to niemożliwe, należałoby dokonać windykacyjnego procesu o stan wolności i ponowne wtrącenie w niewolę ;) Jednakże w tym serialu już parę bzdur wymyślili, to myślę, że i tak może się stać.

Co do nowego Spartacusa - myślałam, że będzie gorzej, już się przyzwyczaiłam choć ciągle irytuje mnie jego ton jak zaczyna coś "podkreślać" :D

ocenił(a) serial na 10
raina_1240

Ja sie właśnie tego obawiam, że pójdą po najmniejszej linii oporu- po coś temat noża został poruszony i na końcówce odcinka zrobili zbliżenie jak leży na arenie. No cóż 6 odcinek już niedługo- może coś się wyjaśni.

ocenił(a) serial na 7
dorottak

Pewnie tak będzie, w końcu to nie jest serial historyczny :)