Nie polecam, na HBO tak fatalnie tłumaczą teksty, że zabierają całą przyjemność z oglądania. Lepiej ściągnąć i obejrzeć z porządnymi napisami.
Prawda. Porównaj sobie tłumaczenie HBO do takiego na zlecenie TVNu czy Polsatu. Tam tłumaczą co trzecie zdanie aby uniknąć tych wulgaryzmów. Już TVP lepiej tłumaczy, fakt, że filmy nocą lecą, ale nic nie poradzisz. Tak więc na HBO nie narzekać. ; D
Mi sie kojarzy tylko jeden serial telewizji N i TVN - Dexter :D Tam takie cyrki są, że szok.
Ale to chyba w USA? U nas zazwyczaj wszystko jest co najmniej tydzień później.
A nie czasem tydzień po premierze każdego odcinka w USA? Bo ostatnio tak każdy popularny serial u nas puszczają.
spartacusa 1 i 2 sezon jak i rodzinę borgiów hbo pokazało po zakończeniu emisji w USA
grę o tron puszczali na bieżąco, ponieważ jest to produkcja hbo, a spartacus jest produkowane przez Starz i dlatego jest z opóźnieniem
że co? premiera ma by być w maju czy w czerwcu.. a było tak wcześniej z poprzednimi sezonami bo już nie kojarze? 1 sezon był chyba wyemitowany w lato ale 2 już chyba normalnie w odstępie co tygodniowym z przesunięciem premiery następnych odcinków, może troche puźniej. Jak tak to nie mam zamiaru czekać z tym. Po normalnej premierze przy pierwszej lepszej okazji zaczynam kombinować w necie z tym cudeńkiem ;) nie ma że bede czekał, nie chce mi sie i nie ma takiej cierpliwości
no was chyba nie ten tego za przeproszeniem! teraz kiedy już z góry wiemy o tym sezonie i widzieliśmy zwiastuny to mamy czekać pół roku? nie ma mowy, jakoś to sie obejdzie jak zwykle.. ale amerykanie jak zwykle mają w dupie reszte świata, brawo dla naszych emigrantów którzy sie tam przeprowadzili
27 stycznia to chyba premiera w Ameryce dzis weszlem na chwile na strone HBO byly juz propozycje na luty i nie ma wzmianki o serialu Spartacus:Vengeance ja stawiam na marzec
ale nie rozumiem:"byly juz propozycje na luty i nie ma wzmianki o serialu "
czego w takim razie dotyczyły te propozycje?
FIlmow na Luty i seriali jakie beda na kanale HBO Polska jezeli nie ma na stronie internetowej HBO jezeli tam nie wzmianki o serialu to go nie bedzie w lutym na to wyglada i czemu mialy byc wzmianki o serialu nikt nie powiedzial ze film bedzie luty 27 stycznia to premiera w Stanach
no to w hbo chyba w kwietniu będzie po premierze w usa - chyba se jednak ściągne<za dużo czekania>