Ale równie dobrze postać Spartacusa mógłby zagrać http://www.filmweb.pl/person/Jason.Statham Jak dla mnie spore podobieństwo.
Nie zgodze się, Statham mi sie osobiście przejadł, plusem produkcji STARZ jest to ze wybieraja do serialu malo znanych aktorów, a nie gwiazdy i gwiazdeczki, którę sa ogolnie znane.
Do Stathama nie mam nic. Ale też nie pasowałby mi widok znanej gwiazdy w roli Spartacusa. Ś.P Andy wykreował świetną rolę, a Liam stara się ją podtrzymać i jak na razie nie mam zastrzeżeń do jego gry. Widać, że stara sie naśladować poprzednika, i dobrze mu to wychodzi.
Mi chodziło głównie o podobieństwo twarzy:) Moim zdaniem jest dosyć spore, zwłaszcza z zarostem. Co do gry aktorskiej to o gustach się nie dyskutuje. Statham to kino akcji, nie seriale. Po filmografii widać, że jest dobry w tym co robi. Liamowi życzę aby wykreował równie dobrego Spartacusa co Andy.
a ja myśle że Stephen Amell byłby lepsz do tej roli. Liam źle wygląda na tle innych gladiatorów a jego gra też nie jest najlepsza
Liam gra dobrze (Andy grał rewelacyjnie), ale wygląda słabo w porównaniu z innymi gladiatorami i wychodzi przeciętnie, ale także nie chciałbym Stathama, nie chciałbym innej także znanej twarzy tutaj, którą utożsamiam z inną rolą (Statham - Transporter), zresztą nawet nie jest podobny (poza zarostem).