PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40133
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

Naevia

ocenił(a) serial na 6

Czy tylko mi ta aktorka nie pasuje do roli Naevii? Zero charyzmy, ciągle robi tylko wielkie oczy albo rozpacza, a do tego niewiarygodnie wręcz odstaje urodą od swojej poprzedniczki z Krwi i Piachu. Po prostu pomyłka.

Shooty

nie tylko Tobie ;] taka mizerna jest... dziwie sie troche Crixusowi, narazal zycie za panienke ktora nawet nie chce mu sie "oddac" teraz xD i dziwic sie ze wk*rw*ony chodzi i smutny caly czas... a co do Crixusa to chyba zmalal troche

MARIUSZteam

A ciekawe jak Ty byś się zachowywał jakbym Ci kazał pracować w kopalni w takich warunkach jak ona i dodatkowo zgwałcił? Oddać... ja pierd ole?

dolohow

jakbys byl inteligentny kretynie to bys zauważył, ze z kolezanką niżej juz to wyjasniłem!

MARIUSZteam

Nie wiedziałem, że inteligentni kretyni są spostrzegawczy. Poza tym zauważyłem i odpowiednio skomentowałem mistrzu

dolohow

no i znowu źle to ująłem.
sorry za obraze, ale poniosło mnie ;p
a co do Nevii to w 7 odc znowu wróciłyby jej demony przeszłości. Wyzyła sie troche na treningu i już tak nie płacze jak wczesniej,widać ,ze chce sie zemscic

Shooty

nie tylko Tobie ;] taka mizerna jest... dziwie sie troche Crixusowi, narazal zycie za panienke ktora nawet nie chce mu sie "oddac" teraz xD i dziwic sie ze wk*rw*ony chodzi i smutny caly czas... a co do Crixusa to chyba zmalal troche

ocenił(a) serial na 8
MARIUSZteam

pewnie!Gdyby ciebie wydymali Rzymianie to mimo szoku nadal byś oddawał się uciechom cielesnym, bo ktoś mógłby być "smutny":D

Othyim_Lunarsa

to byla ironia, zle to zinterpretowales/as

ocenił(a) serial na 8
MARIUSZteam

hhmm czegoś zabrakło w wypowiedzi, żeby odebrać to jako ironię, ale cieszę się, że to była moja nadinterpretacja;)

Othyim_Lunarsa

nie dodalem minki ;p
wiesz moze gdzie mozna znalezc 7 odc? bo na pebie ni ma

ocenił(a) serial na 8
MARIUSZteam

tak, brak minki swoje robi;)
hhhhm nie wiem, ja też na pebie i na darkwarezie szukałam, pewnie dopiero jutro będzie:/

Othyim_Lunarsa

na exsite tez nie ma ;/ ehh trzeba chyba czekac do jutra

ocenił(a) serial na 8
MARIUSZteam

niestety:/ a cierpliwość nie jest moją mocną stroną *-*

Othyim_Lunarsa

ja jeszcze poprobuje poszukac, jakby co dam znac ;)

ocenił(a) serial na 8
MARIUSZteam

to życzę owocnych poszukiwań:) dzięki:)

Othyim_Lunarsa

gdzie tam, nic nie ma ;/ raz myslalem, ze trafilem ale to byl 6 odc z 7 w tytule ;/

ocenił(a) serial na 8
MARIUSZteam

dzisiaj już na pewno będzie:D

MARIUSZteam

Odcinki wchodzą dnia następnego około 4/5

Othyim_Lunarsa

To nie była nadinterpretacja to się stało ironią po Twoim komentarzu.

ocenił(a) serial na 8
Shooty

1. Uroda to rzecz gustu.
2. Drodzy Panowie, rozumiem, że nie potraficie postawić się w stytuacji kobiety, którą wyrwano z rąk ukochanego, skazano na poniewierkę od willi do willi, gdzie banda niewyżytych Rzymian robiła z nią co chciała. Potem trafiła do kopalni, gdzie pewnie o chlebie i wodzie, dłubała w ciemności w skale, czekając na śmierć. W sumie też nie wiem, co musiała taka osoba czuć. Ale pewnie, nie skakałaby z radości, tylko by płakała, płakała, płakała. I po takiej traumie na pewno nie wskoczyłaby do łóżka, nawet swojemu ukochanemu - nie tak od razu. I zdaje się, że Crixus to ogarnął i pomoże jej leczeniu ran.

Shooty

A wg mnie jest duzo ladniejsza niz poprzedniczka.

auxil

Powaznie?
http://i.imgur.com/8bYp7.jpg
vs
http://i.imgur.com/n8tLz.jpg

Chyba nie ma o czym mowic

ocenił(a) serial na 7
Shooty

Obie są śliczne, ale mi nowa Naevia przypadła do gustu.

Cytat:
"AureliaKotta: rozumiem, że nie potraficie postawić się w stytuacji kobiety, którą wyrwano z rąk ukochanego, skazano na poniewierkę od willi do willi, gdzie banda niewyżytych Rzymian robiła z nią co chciała. Potem trafiła do kopalni, gdzie pewnie o chlebie i wodzie, dłubała w ciemności w skale, czekając na śmierć. W sumie też nie wiem, co musiała taka osoba czuć. Ale pewnie, nie skakałaby z radości, tylko by płakała, płakała, płakała. I po takiej traumie na pewno nie wskoczyłaby do łóżka, nawet swojemu ukochanemu - nie tak od razu. I zdaje się, że Crixus to ogarnął i pomoże jej leczeniu ran. ""

W 100% się z tobą zgadzam, Naevia dużo przeszła przez ten czas i trzeba czasu by takie rany się zagoiły, ale blizny zawsze pozostaną. Poza tym ma piękne wielkie oczy.

ocenił(a) serial na 8
Shooty

Ta nowa ma duże brzydkie usta.
Co do urody to nowa jest bardziej afrykańska też jest śliczna. Ciężko mi się zdecydować, która ładniejsza.
Co do tego, że jest prawie zawsze przygnębiona i nie okazuje uczuć. To wina tego, przez co przeszła.

ocenił(a) serial na 8
jukatos

mi jakoś do gustu przypadła mi nowa aktorka

ocenił(a) serial na 8
Shooty

wg mnie niepotrzebna zmiana, mam sentyment do poprzedniej, nie wiecie dlaczego już nie gra?

lydia_fw

tu jej wypowiedz z fejsa:
Hi all. I am getting tons of letters regarding why am not in the current season of Spartacus and I have respectfully not commented much until now. Yes a former member of my representation made comments regarding contract negations that were not true and without my knowledge, but contrary to what folks may think (that I left because of money ) its simply comes down to the fact that I had work lined up after Gods of the Arena. We tried to make schedules work but with big delay in filming, we unfortunately couldn't. This is how this business works. I sincerely appreciate the continued support of the fans and like you I support the show, and all my friends on the show by watching every week. I hope this clarifies things .Thank You LA"

Shooty

teraz coraz bardziej jej gra mi sie podoba ;) 7 odc rewelka

ocenił(a) serial na 8
MARIUSZteam

no jest coraz lepsza wolą ją niż tą Mirę

Lukario

hmm a tak z innej beczki. Masz moze napisy? bo szukam i znalezc nie moge, opiepszaja sie

ocenił(a) serial na 8
MARIUSZteam

nie mam niestety trzeba poczekać sam szukam

Lukario

Wszyscy czekają na to aby Yungar przetłumaczył;)