PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40158
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

Nasir

ocenił(a) serial na 8

Czy tylko mi się wydaje on trochę dziwny nie mówiąc już o tym że jest pedałem.
Zauważyłem że gdy atakuje to robi taką dziwną minę jak zwierzę i takie same wydaje przy tym odgłosy czasami podczas walki nawet warczy na przeciwnika.
Czy tylko ja takie coś zauważyłem ?

Lukario

W buszu się wychował;)

ocenił(a) serial na 8
Mazurian

drugi tarzan

ocenił(a) serial na 9
Lukario

A mnie nawet rozśmieszyło, gdy zaczęła się ta bitka z Germanami, Nasir syknął jak wąż.

ocenił(a) serial na 10
korndddd

mi bardziej skojarzyło się ze wściekłym kotem :D

Lukario

Syryjczyk ;p

steepien

... i wszystko jasne:D

ocenił(a) serial na 8
Mazurian

ale i tak trochę dziwnie to wyglada

Lukario

Dla reżysera pewnie o to chodziło - taki dziki syryjczyk:)

Mazurian

A ja myślałam, że on tylko za dużo Avatara się naoglądał, bo syczy jak Neytiri.

AureliaKotta

a ja myślę, że to wina aktora, po prostu tak gra i tyle ;p

ocenił(a) serial na 6
Lukario

Bardziej mnie dziwi to, że jest taki zwinny i żadna rana go nie boli. Ale cóż.. fikcja filmowa wszystko przyjmie. Póki co dla mnie Nasir jest takim zapychaczem(bez podtekstów;p), bo gra w prawie każdym odcinku postać jakby 'łącznika' w pewnym momencie akcji. [SPOILER] On chce wyjawić prawdę o Neavi, aby akcja z jej odnalezieniem miała być kontynuowana niejako, on zwraca pierwszy uwagę i rusza do ranionej Chedary, on pierwszy rusza do boju bronić swego chłoptasia(to akurat logiczne), on wreszcie ma jakby być pierwszym symbolem, że każdy może się zmienić - tak jak na początku chciał zabić Spartakusa tak teraz razem z nim walczy - tak samo inni przyłączający się nowi mimo, że na początku są może źli to później przyłączają się do armii powstańców. Słowem taki.. je^$any dobry duszek:p

ocenił(a) serial na 8
Lukario

"nie mówiąc już o tym że jest pedałem"- a to coś bardzo dziwnego, że woli facetów?

ocenił(a) serial na 8
Othyim_Lunarsa

dla mnie tak

ocenił(a) serial na 8
Lukario

to współczuję bardzo^^

Othyim_Lunarsa

Ale komu współczujesz i dlaczego?

ocenił(a) serial na 8
lamalla

współczuję Lukario- że ma takie poglądy (dotyczące facetów, którzy wolą facetów^^ )

ocenił(a) serial na 9
Lukario

mnie tylko jedno zastanawia :)
napisałeś oi tym w chyba dwóch innych postach a później, jak nikt nie zwrócił uwagi, założyłeś temat o warczeniu Nasira? Tak ci się to podobało, czy co? ;)

ocenił(a) serial na 8
Kasiek_haz

nie tylko byłem ciekaw czy tylko ja to zauważyłem

ocenił(a) serial na 10
Lukario

niech sobie warczy ile chce na swojego argona :) mnie bardziej wkurzaja te jego dopinane wlosy:P