Niestety taki "wymoczek" jako Spartakus zupełnie psuje obraz. Trudno sobie takiego Spartacusa granego przez tego aktora umiejscowić we wcześniejszych wydarzeniach. Jak on miałby pokonać Crixus'a ? Podczas pierwszej walki na arenie by mu powiew wiatru głowe z karku strącił. Lubię ten serial ale ten aktor to zupełnie dla mnie niezrozumiały wybór.
Dokładnie o tym samym pomyślałem, miałby zupełnie zerowe szanse z Crixusem albo z wielkim Barc'ą ;) Ogólnie podobny do Andy'ego to on jest, ale budową to się nadaje na surfera, a nie kurde niewolnika - gladiatora, no bez jaj ;/
Fajny do tej roli byłby G.Butler wyglądający jak w ''300'' ;)
Dokładnie o tym samym pomyślałem, miałby zupełnie zerowe szanse z Crixusem albo z wielkim Barc'ą ;) Ogólnie podobny do Andy'ego to on jest, ale budową to się nadaje na surfera, a nie kurde niewolnika - gladiatora, no bez jaj ;/
Ech, klikasz w odśwież, a tu 3x kommenta wstawia, bezsens.