PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40133
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

Sam Worthington

ocenił(a) serial na 8

On powinien zagrać rolę Spartakusa, jest bardzo podobny do Andyego i myślę że nie
raziłoby to tak widzów. Nadawałby się idealnie.

mario1885

Nie wiem czy by mu pasowało bo on gra w "Gniewie tytanów". Za mało czasu by miał aby tu i tu grać.

ocenił(a) serial na 8
Mazurian

Nie no tak, ja rozumiem tylko mówię że naprawdę najlepiej pasowałby do tej roli ze względu na podobieństwo no i świetną grę aktorska też.

mario1885

Kiedyś był temat podobny do tego i ktoś pewnego aktora zaproponował i ten aktor wyglądał jak Andy, praktycznie tak samo tyle że ten aktor był młodszy. Nie pamiętam niestety jego personalii.

ocenił(a) serial na 8
Mazurian

heheh to może oni wszyscy mają jednego ojca:)

mario1885

Nie no:)
Ale tamten ziomek podobny jak dwie krople wody z Andy'm był

Mazurian

W tym serialu mi brakuje Andy'ego i Batiatusza jak przeklina:D

ocenił(a) serial na 8
Mazurian

Chyba mówisz o Jasonie Sthatamie. Sam Wortinghton i tak byłby zdecydowanie za drogi, do takiego serialu, jak i Sthatham zresztą, a nawet gdyby nie, to porównując Cena/Jakość wypadłby lepiej i tak Liam, bo "kosztował ich" pewnie ze 100x mniej, a oni wypadliby max 5x lepiej ;].

To ten temat: http://www.filmweb.pl/serial/Spartakus%3A+Zemsta-2012-624034/discussion/Liam+McI ntyre+radzi+sobie...,1844653

tomciog18

Brian Austin Green ONJ POWINIEN ZAGRAC ZA ANDIEGO

ocenił(a) serial na 9
Szejku

Pasowałby na role jakiegoś żyda-gladiatora nie na trackiego skurczybyka xP

tomciog18

Nie miał On na myśli Stathama. Tamten temat był założony jeszcze zanim kręcili Vengeance.

ocenił(a) serial na 10
mario1885

Scenarzyści uznali, że aktor nie musi być podobny do Andy'iego, ponieważ to raziłoby troszkę uczucia jego rodziny.

ocenił(a) serial na 6
mario1885

w stu procentach się z tobą zgadzam pasowałby idealnie tylko pytanie czy sezon byłby lepszy? moim zdaniem nawet Worthington nie uratowałby tej padaki :(