PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40130
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

Niestety sylwetka Liama odbiega od reszty na jego niekorzyść. Andy był dobrze zbudowany, Liam
słabo. Jak najlepszy gladiator może mieć gorsze mięśnie od innych, no sorry ... Kriksos też jakoś
sflaczał i się zestarzał, z sezonu na sezon ma coraz gorszą formę :/

A co do gry Spartakusów - Andy był mroczny i tajemniczy, a Liam, nawet jak gra poważne kwestie
to ma wesoły wyraz twarzy. Jakoś mi on nie pasuje do roli Spartakusa, szkoda :/ Słaby i wesoły --
to nie ten film dla niego :/

annaszyb

Za to coraz bardziej podoba mi się gra Glabera - coraz lepsza.

annaszyb

Glaber świenty, rekompensuje mi brak Batiatusa ;p Ashur jak zwykle ;) Lukrecja wciąż coś kombinuje, Ilithia jak zwykle nie panuje nad sytuacją by w końcu przejąć kontrolę, stary dobry Spartacus mi się

steepien

Liam jakoś nie umie się wczuć w to co wykreował Andy.

Taki z niego bohater z filmów przygodowych, a spartakus I to było coś innego - ten mrok ...

annaszyb

Liam gra dobrze, ale jednak gorzej niż Andy.

ocenił(a) serial na 8
steepien

Dla mnie też to jest jakby nowa postać, a nie kontynuacja z poprzedniej części. Zwłaszcza mi wszystko burzy 0! wspomnień o Surze. Tak jakby nagle się odkochał...Przestał ją rozpamiętywać i wg mnie zrobili to zbyt nagle.
Natomiast Mira trochę mnie wkurza. Mam nadzieję, że zginie :P

ocenił(a) serial na 10
annaszyb

Racja nowy Spartacus ma mięśnie na poziomie człowieka który nie ćwiczy nic.A pamiętam że w pierwszym sezonie dawali im nieżle w kość i ćwiczyli non stop.na planie .Co do Kriksosa to on trzyma formę tylko jest po prostu nie nasmarowany wazeliną przez co się tak nie świeci.