Tak jak kolega na górze ... Co 30 min sprawdzam na napiprojekt czy są ale nic . Kurde nie mogę się doczekać tych napisów :(
Tak dla wiadomości: Na podnapisi net są napisy do tego odcinka w języku : czeskim. włoskim, tureckim, i angielskim a polskiego ani śladu;D
Dwa tygodnie temu Yungar też nic nie pisał i przez całą niedzielę a napisy były ok 23.00 w tą sama niedziele. Oby tak znów było...
tak dzisiaj tłumaczący napisał odnośnie napisów
Wydanie/Release: HDTV.x264-ASAP; 720p.HDTV.x264-IMMERSE; HDTV.XviD-3LT0N; 480p.HDTV.XviD-mSD
Przykro mi, ale najprawdopodobniej na dzisiaj nie dam rady.
Yungar, ja wiem ze robicie to spolecznie, ale fajnie byloby aby te napisy byly w szybszym tempie, tym bardziej widzac jakie jest cisnienie na ten film. Sam czekam od soboty rana, ale do tej pory ich nie ma i dzisiaj pewnie juz nie bedzie. Szkoda slow ;/ Mimo ze angielski w pismie rozumiem dobrze o tyle w wymowie, zwlaszcza w filmie to juz mniej.
tragedia, szkoda, ze nie ma wiecej fanow serialu ktorzy mogli by sie tym zajac, maja b. dobry angielski...
Dobrze Panowie, przestańmy marudzić. Poczekam jeszcze do 23.00. Jak bedą to poinformuje. Jak nie to poczekamy do jutra rano.
Wystarczy, że zredagujesz te z translatora ;]. Już ile mniej roboty, ogólne znaczenie masz, słowa przetłumaczone wszystkie, wystarczy ułożyć tak by miały sens po polsku :P.
Może na następny sezon coś wydukam ze słuchu i stworze napisy. Tylko ktoś do korekty wtedy by mi się przydał;)
Przez cala sobote i cala niedziele wyklikalem w napiprojekcie chyba 10,000 klikniec :D I nadal napisow nie ma, mimo ze juz niedziela ;).
Zrzutka dla tlumacza !!! :) Bog zaplac.
ja podobnie ;) zeby tylko tak polegac na 1 osobe to cos jest nie tak ;D trzeba angola sie uczyc albo tlumaczyc wspolnie z angielskich napisow xD
Wlasnie nie bardzo - wiem, ze jeszcze jedna osoba tlumaczy ow serial i jest to tajemnicza kobitka ;) Pozdrawiam.
Jak za tysiecznym razem maltretowania napiprojekt zaskoczy i wywali mi napisy do odcinka to wystrzele w sufit chyba ;) Oby dzis. Tlumacz napisal, ze PRAWDOPODOBNIE nie na dzis. Wiec nadzieja jest. ;)
Ostatnio jak tak napisał, też straciłem nadzieję, a potem ściągnął napiprojekt - na koniec dowiedziałem, się, że ktoś yungara dużo wyprzedził bo to były kogoś innego napisy ;) (też dobre, może nieco niższy poziom, chyba też nie takie fajne wulgaryzmy :P).
Nie mozecie ogladac z angielskimi? One sie pojawiaja szybciej niz sam odcinek na sieci...
Bo to nie jest Polski serial.
Poza tym w oryginale filmy brzmią naprawdę lepiej o ile zna się język. Ja np. już nie wyobrażam sobie oglądania Spartacusa z dubbingiem.
Zupełnie co innego, jak napisałeś w oryginale filmy brzmią lepiej, ale napisy nie brzmią wcale, a bez Polskich mało kto jest wstanie zrozumieć 100 %. A ja muszę rozumieć 150%, jak nie zdążę przeczytać jednej literki to cofam film i zatrzymuję na danych napisach. Wczuwam się na max w każdą historię. Już zawsze wszystko oglądam w miarę możliwości bez lektora, ale koniecznie z polskimi napisami. Czyli jednak różnica ogromna.