PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40133
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

WTF ?!

ocenił(a) serial na 10

Czemu mój temat znikł ?!

ocenił(a) serial na 10
theobiwan585

lepiej mi powiedz czy są już napisy do 7 odcinka, bo czekam od rana;P

ocenił(a) serial na 10
tysia_21_87

ja czekam od wczoraj ;) napisów na razie nie ma, tylko te z translatora.

ocenił(a) serial na 10
tysia_21_87

Tak jak kolega na górze ... Co 30 min sprawdzam na napiprojekt czy są ale nic . Kurde nie mogę się doczekać tych napisów :(

tysia_21_87

Tak dla wiadomości: Na podnapisi net są napisy do tego odcinka w języku : czeskim. włoskim, tureckim, i angielskim a polskiego ani śladu;D

Mazurian

Jeszcze Perski widzę:)

ocenił(a) serial na 10
Mazurian

haha

theobiwan585

Portugalski również:) He he:D

Mazurian

Od wczoraj 0%........cos czuje ze dzis nie zobaczymy spartacusa :/

Fiorek

Dwa tygodnie temu Yungar też nic nie pisał i przez całą niedzielę a napisy były ok 23.00 w tą sama niedziele. Oby tak znów było...

Mazurian

"Przykro mi ale dzis nie dam rady"

Tak jak pisalem..... :/

ocenił(a) serial na 10
Fiorek

Eh, szkoda

theobiwan585

Wszyscy mają ciśnienie na te napisy:) Nie ma co - od jutra uczę się angielskiego:)

Mazurian

ale lipa że nie bedzie napisów dzisiaj :(

petrydz

tak dzisiaj tłumaczący napisał odnośnie napisów

Wydanie/Release: HDTV.x264-ASAP; 720p.HDTV.x264-IMMERSE; HDTV.XviD-3LT0N; 480p.HDTV.XviD-mSD

Przykro mi, ale najprawdopodobniej na dzisiaj nie dam rady.

ocenił(a) serial na 9
tajwan02

Yungar, ja wiem ze robicie to spolecznie, ale fajnie byloby aby te napisy byly w szybszym tempie, tym bardziej widzac jakie jest cisnienie na ten film. Sam czekam od soboty rana, ale do tej pory ich nie ma i dzisiaj pewnie juz nie bedzie. Szkoda slow ;/ Mimo ze angielski w pismie rozumiem dobrze o tyle w wymowie, zwlaszcza w filmie to juz mniej.

skopek69

Toć napisy angielskie są ;)

skopek69

Twoja wypowiedź nie ma sensu.

Demolka25

tragedia, szkoda, ze nie ma wiecej fanow serialu ktorzy mogli by sie tym zajac, maja b. dobry angielski...

MARIUSZteam

Dobrze Panowie, przestańmy marudzić. Poczekam jeszcze do 23.00. Jak bedą to poinformuje. Jak nie to poczekamy do jutra rano.

ocenił(a) serial na 8
Mazurian

Wystarczy, że zredagujesz te z translatora ;]. Już ile mniej roboty, ogólne znaczenie masz, słowa przetłumaczone wszystkie, wystarczy ułożyć tak by miały sens po polsku :P.

tomciog18

he he

tomciog18

Może na następny sezon coś wydukam ze słuchu i stworze napisy. Tylko ktoś do korekty wtedy by mi się przydał;)

ocenił(a) serial na 8
tysia_21_87

Przez cala sobote i cala niedziele wyklikalem w napiprojekcie chyba 10,000 klikniec :D I nadal napisow nie ma, mimo ze juz niedziela ;).

Zrzutka dla tlumacza !!! :) Bog zaplac.

kaishaku27

ja podobnie ;) zeby tylko tak polegac na 1 osobe to cos jest nie tak ;D trzeba angola sie uczyc albo tlumaczyc wspolnie z angielskich napisow xD

ocenił(a) serial na 8
MARIUSZteam

Wlasnie nie bardzo - wiem, ze jeszcze jedna osoba tlumaczy ow serial i jest to tajemnicza kobitka ;) Pozdrawiam.

Jak za tysiecznym razem maltretowania napiprojekt zaskoczy i wywali mi napisy do odcinka to wystrzele w sufit chyba ;) Oby dzis. Tlumacz napisal, ze PRAWDOPODOBNIE nie na dzis. Wiec nadzieja jest. ;)

ocenił(a) serial na 8
kaishaku27

Ostatnio jak tak napisał, też straciłem nadzieję, a potem ściągnął napiprojekt - na koniec dowiedziałem, się, że ktoś yungara dużo wyprzedził bo to były kogoś innego napisy ;) (też dobre, może nieco niższy poziom, chyba też nie takie fajne wulgaryzmy :P).

kaishaku27

Ja tam wole aby każdy po swojemu zrobił napisy a następnie wybierzemy dla nas odpowiednie:) :D

ocenił(a) serial na 8
theobiwan585

Jaki temat?

theobiwan585

Dalej ciesza.....ma ktos namiary do tej kobitki, ktora tez rzekoma tlumaczy napisy ?

ocenił(a) serial na 10
Fiorek

Nie mozecie ogladac z angielskimi? One sie pojawiaja szybciej niz sam odcinek na sieci...

ocenił(a) serial na 8
Amadi007

Nie bo mamy swój język. Czemu Anglicy nie oglądają z polskimi napisami?

ocenił(a) serial na 8
tomciog18

Bo to nie jest Polski serial.
Poza tym w oryginale filmy brzmią naprawdę lepiej o ile zna się język. Ja np. już nie wyobrażam sobie oglądania Spartacusa z dubbingiem.

ocenił(a) serial na 8
Curse11

Ja też nie. Ale my chyba nie mówimy o dubbingu? Skąd się urwałeś? :P

ocenił(a) serial na 8
tomciog18

Dubbing czy lektor= to samo gówno IMHO.

ocenił(a) serial na 8
Curse11

Zupełnie co innego, jak napisałeś w oryginale filmy brzmią lepiej, ale napisy nie brzmią wcale, a bez Polskich mało kto jest wstanie zrozumieć 100 %. A ja muszę rozumieć 150%, jak nie zdążę przeczytać jednej literki to cofam film i zatrzymuję na danych napisach. Wczuwam się na max w każdą historię. Już zawsze wszystko oglądam w miarę możliwości bez lektora, ale koniecznie z polskimi napisami. Czyli jednak różnica ogromna.

Fiorek

Dalej wojna o napisy...:D

Mazurian

w koncu sa, po takim czasie

MARIUSZteam

Gdzie je masz?

Mazurian

wez pobierz przez napiproject

MARIUSZteam

albo daj maila do Ci wysle

MARIUSZteam

Nie mogę przesłać Tobie prywatnej wiadomości

Mazurian

Nie wiem dlaczego

MARIUSZteam

Ja mam wersje 3Lton. A Ty?

Mazurian

taka sama, hmm to czekaj.. ciekawe czemu wyslac nie mozna... masz gg? 8210079

MARIUSZteam

a nie czekaj napiproject jakies gowniane mi wyslalo

ocenił(a) serial na 10
MARIUSZteam

jak ktoś ma napisy to poprosze na bartusezg@gmail.com

bartusezg

napiproject pobralo mi napisy z translatora, tragedia, chcesz takie?

ocenił(a) serial na 10
MARIUSZteam

nie, ale dopiero była gadka ze juz są wiec sie decydujcie czy sa czy nie

bartusezg

Komuś się przyśniło że przetłumaczył i nad ranem wstawił tłumaczenie:)