Tylko Rzymianie ratują ten serial.
Spartakus, gladiatorzy i reszta tego towarzystwa to jakaś kpina.
Oglądać się nie da tych ich rozterek i motywacji.
I o dziwo mimo, że tak cenią życie każdego kmiotka to nikomu z nich nie przeszkadza, że dają zabić 20 spośród siebie, żeby przeżyła 1 osoba.
Ciekawy jestem jaki jest portret psychologiczny osób, które oglądają ten serial dla tytułowej postaci.
Inteligentny, niezwykle błyskotliwy i odrobinę tajemniczy młody mężczyzna...
Ja oglądam dla tytułowej postaci (chociaż nie ukrywam, że moimi ulubionymi bohaterami są Gannicus i Oenomaos). Serial to nie tylko rzeźnia ale także te rozterki i motywacje.
Jedna rada skoro to kpina.
Nie oglądaj ;)
Podbijam Kminka. Tyle, że ja oglądam głównie dla Crixusa. ;]
A mnie zastanawiał zawsze porter psychologiczny fanów Aliego G (arcydzieła). ;]
ja tam widze różnice między alim G, a killerow dwóch :-) chyba skasuje watek bo zajadą mnie miłośnicy tytanika i wichrowych wzgórz
ja glownie ogladam ten serial dla Lucy Lawless (czyli Lukrecji) ktorej fanem jestem od jakis 15 lat
no szkoda że Xena nie nagrała żadnej sex taśmy. Chociaż, jej wyczyny w Bogach Areny w sumie mogłyby wystarczyć... :)
ja tam takze ogladam ten serial glownie dla Crixusa :) jest tam najlepszy i gra swoja role tak jak powinien :D teraz jeszcze jego luba jest w jego ramionach to ma dla kogo walczyc i zyc wiec bedzie niszczyl ;)
Ja oglądam ten serial głównie ze względu na postacie rzymian, zwłaszcza Lukrecji i Ilithyi, sa to jak narazie jedyne intrygujące i przykuwające moją uwagę wątki w tym sezonie...