PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40161
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

Załamka

ocenił(a) serial na 5

Tylko Rzymianie ratują ten serial.
Spartakus, gladiatorzy i reszta tego towarzystwa to jakaś kpina.
Oglądać się nie da tych ich rozterek i motywacji.
I o dziwo mimo, że tak cenią życie każdego kmiotka to nikomu z nich nie przeszkadza, że dają zabić 20 spośród siebie, żeby przeżyła 1 osoba.

Ciekawy jestem jaki jest portret psychologiczny osób, które oglądają ten serial dla tytułowej postaci.

Bigot_3

Inteligentny, niezwykle błyskotliwy i odrobinę tajemniczy młody mężczyzna...
Ja oglądam dla tytułowej postaci (chociaż nie ukrywam, że moimi ulubionymi bohaterami są Gannicus i Oenomaos). Serial to nie tylko rzeźnia ale także te rozterki i motywacje.

Jedna rada skoro to kpina.
Nie oglądaj ;)

ocenił(a) serial na 8
Bigot_3

Podbijam Kminka. Tyle, że ja oglądam głównie dla Crixusa. ;]
A mnie zastanawiał zawsze porter psychologiczny fanów Aliego G (arcydzieła). ;]

ocenił(a) serial na 5
Stolarcfc

ja tam widze różnice między alim G, a killerow dwóch :-) chyba skasuje watek bo zajadą mnie miłośnicy tytanika i wichrowych wzgórz

Bigot_3

i to będzie jedna z Twoich najlepszych decyzji

ocenił(a) serial na 10
Bigot_3

ja glownie ogladam ten serial dla Lucy Lawless (czyli Lukrecji) ktorej fanem jestem od jakis 15 lat

ocenił(a) serial na 9
Anxej

no szkoda że Xena nie nagrała żadnej sex taśmy. Chociaż, jej wyczyny w Bogach Areny w sumie mogłyby wystarczyć... :)

ocenił(a) serial na 10
Bartes123_2

ja tam takze ogladam ten serial glownie dla Crixusa :) jest tam najlepszy i gra swoja role tak jak powinien :D teraz jeszcze jego luba jest w jego ramionach to ma dla kogo walczyc i zyc wiec bedzie niszczyl ;)

ocenił(a) serial na 7
Bigot_3

Ja oglądam ten serial głównie ze względu na postacie rzymian, zwłaszcza Lukrecji i Ilithyi, sa to jak narazie jedyne intrygujące i przykuwające moją uwagę wątki w tym sezonie...

ocenił(a) serial na 7
psycoma

zgadzam się no i oczywiście dla Glabera :)