PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40133
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

Beznadziejny Aktor ! w ogóle mi nie pasuję do Roli Spartacusa !

ocenił(a) serial na 8
Tomalaaa89

poprzedni aktor niestety nie żyje.

ocenił(a) serial na 10
Tomalaaa89

Andy'ego ciężko zastąpić, ale ten obecny nie radzi sobie najgorzej. Nawet z twarzy trochę podobny, szkoda tylko że "urósł" o 10 cm

siukuluku

"urósł" w gore, ale w szerz to szczawik jakich malo, w nastepnym sezonie musi przykoksic bo zdecydowanie odstaje... Autor posta chyba dopiero zaczal ogladac serial, nie to co my wierni fani czekamy na nast odc tydz w tydz ;D

ocenił(a) serial na 7
Tomalaaa89

Kwestia kogo kto lubi. Ja nie lubiłem poprzedniego Spartakusa, drażnił mnie, i był najgorszą postacią serialu, natomiast teraz jest spoko :)

ocenił(a) serial na 9
uzi43

Stary tym komentarzem zrobiłeś sobie właśnie wielu wrogów xD Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
Gloenik

Jakoś nie mam zamiaru dostosowywać swoich gustów do innych, ale doceniam troskę ;)

ocenił(a) serial na 8
uzi43

hejtersi Cię zjedzą:D

ocenił(a) serial na 9
Tomalaaa89

Kolejny temat o tym samym... Kolego rozbawiłeś mnie, 'gdzie jest Spartacus?' :)

ocenił(a) serial na 7
korndddd

Żeby tylko Ciebie.

ocenił(a) serial na 8
korndddd

mnie też rozbawił ;) ale stwierdziłam, że odpowiem całkiem poważnie ze względu na nieszczęsną sprawę z poprzednikiem, no i kolega chyba był chwilowo skołowany. a aktorów sądzę, że nie ma co porównywać, bo zauważyłam, że ktokolwiek ogląda ma subiektywną opinię, niewiele udaje się generalizować jeśli chodzi o ten serial

lydia_fw

Doskonale wiem że Andy nie nie żyje, niech spoczywa w pokoju, Ja wyrażam swoją opinię, jeśli KOLEGĄ się to nie podoba to mają pecha, moim zdaniem powinni wybrać innego aktora !

ocenił(a) serial na 10
Tomalaaa89

nie podoba sie nie oglądaj i nie marudź durniu. typowy polak

ocenił(a) serial na 8
Sakishiro25

kolejne gderanie na temat jak złym aktorem jest Liam. Każdy aktor ma swoje zalety i wady. Wiadomo że nie będzie drugiego takiego jak Andy ale ten sobie bardzo dobrze radzi

Sakishiro25

Durniem to Ty jesteś ! nikogo tu nie obrażam więc sobie daruj Twoją biedną ripostę :) wyrażam swoją opinie na ten temat ! Wyraź i swoją lecz na temat Serialu a nie mojej osoby :] I to Ty przedstawisz swoją osobą i wypowiedzią typowego polaka :) Mądrego przy wypowiedzi na forum internetowym, Pozdrawiam serdecznie :)

ocenił(a) serial na 10
Tomalaaa89

morda

Sakishiro25

Brawo :) Kolejna cięta riposta....

ocenił(a) serial na 10
Tomalaaa89

Jak długo nad tym myślałeś?Moja babcia wymyśliłaby coś zabawniejszego, Moja babcia wymyśliłaby coś zabawniejszego , Ogarnij dupe

Sakishiro25

Ja w porównaniu do Ciebie myślę :) I nie tracę czasu na powtarzanie się. Chętnie bym poczytał co masz jeszcze mądrego do pisania, ups mój błąd nie masz nic mądrego do napisania dlatego nie widzę sensu by prowadzić z Tobą tą dalszą konwersację ;) a Więc żegnam, a Ty dalej myśl sobie o mojej dupie ;]

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
Tomalaaa89

kozak w necie piz da w świecie... i tak już pozostanie. MORON

ocenił(a) serial na 8
Tomalaaa89

@Tomalaaa89, pozwol, ze Ciebie zacytuje;

"jeśli KOLEGĄ się to nie podoba to mają pecha,",

Tak wiec, w odpowiedzi na twoj 1 post w temacie, odpowiadam tak samo, lecz zmieniam tylko z "KOLEGĄ", na "KOLEDZE", chyba sprawiedliwie, co ?

Scenarzysci i autorzy serialu glupi nie sa i wybrali tego aktora, na ktorego pozwolic sobie mogli - bo i aktor bierze pieniadze za swoja role nie wiem czy wiesz ?

Mogli jeszcze przestac robic ten 2 sezon i dac sobie spokoj, wiec z dwojga zlego, lepiej jak jest teraz..

ocenił(a) serial na 8
Tomalaaa89

A ja ich prawie nie odróżniam... Jak ktoś napisał z twarzy podobni, nowy gra zupełnie ok , pretensje można mieć
do scenariusza, który robi ze Spartakusa takiego harcerzyka ględzącego o wolności, demokracji i bzdetach innych

mateusztt

Niestety ja widzę różnicę i to sporą :( Ale może jest to po część wina scenariusza, i zmiana aktorki grającej Naevie ;/ pierwszego spartacusa oglądałem odcinek za odcinkiem potrafiłem siedzieć cały dzień wpatrzony w monitor ;/ a tu po obejrzeniu odcinka jestem wymęczony ;/ mam nadzieję że będzie tylko lepiej, choć czytając wypowiedzi innych fanów szczerze w to wątpię bo wielu z nich twierdzi że jest coraz gorzej :(

ocenił(a) serial na 7
mateusztt

Nie żebym przerywał wesołą wymianę zdań i poglądów, ale ma ktoś tutaj coś do harcerzy?

ocenił(a) serial na 8
Torquan

hehe dobre Torquan. co do tego co tu koledzy wypisują, to uważam Tomalaaa89, ze jak jestes wymeczony to faktycznie nie oglądaj, po co się meczyc? A klotnie o to kto jaki jest... gusta są względne do choinki jasnej!
pozdrawiamy harcerzy!

ocenił(a) serial na 10
lydia_fw

ja mam juz gdzieś postać spartacusa , od tej seri , zero zainteresowania , byleby by byla 3 seria z moimi ukochanymi rzymskimi przyjaciolkami :P:P

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 8
Tomalaaa89

i jakie jest sens, pytam się, zakładania kolejnego takiego samego wątku?

Othyim_Lunarsa

pewnie zaczyna ogladac dopiero 2 sezon, nie tak jak my, odc i tydz czekania

ocenił(a) serial na 8
MARIUSZteam

nawet to go nie usprawiedliwia;) jest z 1000 wątków tutaj, gdzie wszyscy lamentują nad nowym aktorem grającym Spartakusa... Po co następny?XD

ocenił(a) serial na 8
Othyim_Lunarsa

nie mam pojęcia, kolega chyba to napisał po prostu pod wpływem emocji :D

lydia_fw

Powinni wybrać innego... A niby kogo?

Tego gościa od Prison Break?

Nie kumam takich ludzi nooo. Facet grający Spartacusa też się stara, nie stoi jak drewno i nic kompletnie nie robi. Gra tak jak potrafi, jego wybrali i skoro scenarzyści i producenci są zadowoleni to chyba wystarczy. Andy grał świetnie, ale jego Spartacus był inny - głównie przeżywał rozterki związane z żoną. Ten mi bardziej pasuje na przywódcę powstania - jest twardszy, ma większą zaciekłość na twarzy i bywa oschlejszy niż w pierwszej części.

Albo się przyzwyczaj albo nie oglądaj, proste.

Kminek_Kminson

na poczatku byl dosyc marny, ale teraz jego gra jest z odc na odc coooraz lepsza, wiec nie ma sie do czego przyczepic

ocenił(a) serial na 9
Tomalaaa89

Moim zdaniem obecny aktor grający Spartakusa nie wypada źle, więc nie rozumiem tego oburzenia szczególnie że nie tylko jeden aktor tworzy ten serial. Równie dobrze dobry był by ten serial bez postaci Spartacusa takie moje zdanie.

ocenił(a) serial na 8
disign

Ja po obejrzeniu 7 odcinka przekonałem się do Liama. Facet w mojej opinii w końcu wygląda jak lider.

ocenił(a) serial na 10
Curse11

teraz się tak zachował niezłe było to odcięcie twarzy i dobrze że w taki sposob nareszcie cos udowodnil bo już rzygałem tymi przemowami :D