PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162302}

SpongeBob Kanciastoporty

SpongeBob SquarePants
1999 -
7,2 21 tys. ocen
7,2 10 1 20569
8,0 2 krytyków
SpongeBob Kanciastoporty
powrót do forum serialu SpongeBob Kanciastoporty

To jest chore, nienormalne i obrzydliwe. Jak taki gniot może mieć tak wysoką ocenę?

2

A czemu chore? Dla mnie nienormalnie , obrzydliwie fajne !

Może dla niego to takie nienormalne, że aż chore. Da się to wyjaśnić.

Nie jesteś przypadkiem spokrewniony z Andrzejem92?

ciamciaramcia09

A co to ma do tematu?

No może nic, ale troche mnie to podobieństwo zaciekawiło... chociaż może trochę głupotę walnołem.

To jest chore, nienormalne i obrzydliwe - zgadzam się, ale przy tym okropnie...fajne. :D

grzegorzszuba

Nie rozumiem dlaczego niby jest chory, i obrzydliwy ? Co w tej bajce jest takiego strasznego ? Bo nie rozumiem ;/

yoll

To, że jest świetna przez głupkowate teksty, mało poważne dialogi i mnóstwo sucharów ze strony Spongeboba i Patryka. Hahaha, urocza baja.

grzegorzszuba

Pewnie, że tak, czasami dobrze się odmóżdżyć ;p

yoll

...odmóżdżyć to się można oglądając wiadomości :)

yoll

dużo darcia się, często widok na wnętrzności bohterów, głupota z oceanem i psychodeliczne momenty

Co chorego i obrzydliwego jest w oceanie, gąbce i rozgwieździe?

Przecież to tylko kochana, ciepła bajka (tytułowy bohater jest przeuroczy)... co w niej "nienormalnego" i "obrzydliwego"? Bez przesady.

W porównaniu z kreskówkami typu:"Wróżkowie chrzestni","Wojownicze żółwie ninja" i cartoonowymi "Pora na przygodę","Zwyczajny serial" i inne obrzydlistwa Spongebob wypada bardzo dobrze.:)

Akurat wrózkowie są fajni,reszta którą wymieniłeś to totalne g*wno.

kubix28

Wróżkowie chrzestni to syf oparty na bezsensownych głuupich podstawach.Nic oprócz bezmózgich rodziców,świrniętego nauczyciela i wprost nudnego chłopaka,który za każdym razem musi wszystko ***.Ja nie widzę tam nic śmiesznego,tylko robienie z siebie idiotów...