PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=865253}

Sprawa Yary Gambirasio: Ponad wszelką wątpliwość

Il caso Yara: Oltre ogni ragionevole dubbio
2024
6,3 645  ocen
6,3 10 1 645
Sprawa Yary Gambirasio: Ponad wszelką wątpliwość
powrót do forum serialu Sprawa Yary Gambirasio: Ponad wszelką wątpliwość

Prokuratorka

ocenił(a) serial na 8

Zaraz obok mordercy (lub morderców) dziewczynki, prokuratorka to najczarniejszy charakter tego dokumentu. Przerażająca kobieta. Być może zaprzepaściła szansę na sprawiedliwości dla Yary i prawdopodobnie wsadziła za karty niewinnego człowieka, a przynajmniej nie miał on sprawiedliwego procesu. Sąd też nie lepszy, ponieważ nie udowodniono mu winy ponad wszelką wątpliwość. Oburzająca sprawa.

ocenił(a) serial na 7
Zed01136

Okropna kobieta i ten jej uśmiech w każdym kadrze... Rozszarpałabym to babsko.

ocenił(a) serial na 8
emmarta

Dokładnie, jakby się cieszyła i nie mogła powstrzymać ekscytacji. Z pewnością sukces w takiej sprawie oznaczał trampolinę do dalszej kariery, a więc winny musiał się znaleźć...

ocenił(a) serial na 7
Zed01136

Niestety to prawda. Najbardziej zapadło mi w pamięć, jak mówiła o cierpieniu ofiary z uśmiechem, a na końcu jak uśmiechała się patrząc na lincz, który odbywa się ze strony ludzi na oskarżonym. Od początku miałam wrażenie, że z tą kobietą jest coś nie tak. Ogólnie całe to śledztwo i ich decyzje były dla mnie absurdem. Przykre... PS obejrzyj sobie "Making a Murderer" jeśli nie widziałaś/eś. Zbliżona historia i bardzo dobrze przedstawiona.