tak, dokładnie, o tym samym pomyślałem, cały reportaż sprawiał wrażenie jakiejś misji i spektaklu wybielenia telewizji i dziennikarzy TVN i SE i wmówieniu widzom, że dziennikarze przekazują tylko rzetelne fakty, mówią jak jest i że to tylko i wyłącznie prawda... nie dajcie się zwieść, z nowych podatków od mediów które wprowadzi TUSK , będzie około 2 400 000 !! rocznie, które będą przeznaczone na TELEWIZJE TUSKA tutaj mamy już pierwsze objawy tego zjawiska
Dlaczego na forum filmowym bawisz się w politykę? Czy " jedyna sluszna" partia zawsze musi wtrącić polityczne trzy grosze?
hmmm... może dlatego bo serial miał powiązanie z aktualną strategią polityczną kraju i przede wszystkim z wiodącymi "piorącymi łeb" stacjami telewizyjnymi ? pamiętam jak to pisałem to jeszcze nie było tak źle, a rozpi****l tuska nie był tak heroiczny- dalekosiężny jak teraz, teraz to już jest tragedia, ale nie pamiętam już niestety dobrze tego serialu więc biegle się do niego nie odniosę, był i przeminął z wiatrem, ale skoro tak napisałem i przywołałem fakty z tym związany o podatku medialnym do finansowanie prania łba na telewizje, to ewidentnie musiało tak być haha a związek wybielania TVN i polityki był rażący <3
Też mam takie zdanie. "Ja byłam jedną z niewielu..", "Moja staja TVN.." Nie obejrzłam do końca, bo ja chciałam obejrzeć materiał, który coś miał wyjasnić, a nie lansowanie się dziennikarzy, czy stacji.