PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=757950}
6,9 12 tys. ocen
6,9 10 1 11583
7,5 2 krytyków
Star Trek: Discovery
powrót do forum serialu Star Trek: Discovery

Będzie jakaś kontynuacja?

ocenił(a) serial na 4
brylok1981

Tak.trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=Ve-z_rZTlC0
uwaga, spoilery.
3 sezon już nakręcono - zdjęcia zakończono w grudniu 2019. Oficjalna data premiery nie jest jeszcze podana, ale media przypuszczają, ze będzie to po zakończeniu emisji serialu Star Trek Picard ( jego premiera miała miejsce 24 stycznia na Amazon Prime, zapraszam do oglądania), czyli prawdopodobnie w marcu.Po zakończeniu prac postprodukcyjnych nad 3 sezonem Discovery (nagrywanie w warunkach studyjnych dialogów przez aktorów, dodanie efektów specjalnych, ewentualne przeróbki montażowe itp.) planowane jest rozpoczęcie prac nad spinoffem z Georgiou i Sekcją 31.

ocenił(a) serial na 8
alisspl

ciekawe kiedy beda obydwa w tv teraz wziołem netflix na miesiac ale nie planuje trzymac abonamentu na dłużej

ocenił(a) serial na 4
brylok1981

Nie będą w tv. Te seriale są docelowo tworzone tylko na platformy stream, a dokładniej na platformę CBS AA, którą mają głównie promować w Ameryce, w Europie Netflix i Amazon puszczają je na licencji.
No to jak masz tylko darmowy miesiąc, to nie zobaczysz trzeciego sezonu, bo nawet jakby teraz go zaczęli puszczać, to i tak szedłby w trybie jednego odcinka na tydzień, bo taką ma politykę główny producent i właściciel praw.
I pisze się wziąłem. Odróżniaj ą od om i ę od em.

ocenił(a) serial na 8
alisspl

pisałem na szybko błędy nie były celowe
darmo już dawno nie dają chcieliśmy zobaczyć film z żoną i wziąłem miesiąc ale za dużo innych abonamentów by trzymać wszystko
po za tym netflix nie ma dobrego systemu segregacji materiałów i systemu ocen
gdyby była możliwość zgłaszania to dwie prdukcje brazylijskiej gupy "Porta dos Fundos" zgłoił bym jako nieodpowiednie i obraźliwe a nie da się