Oprócz paru większych i garści mniejszych błędów pierwsze odcinki były spoko. Pod koniec 5 odcinka nagle zrezygnowałem z serialu. Serial ma być rozrywką a nie na siłę wciskać oglądającym dewiacje, przyprawiające o odruch wymiotny.
Łolaboga! Przyszłość a tam geje som! I to w telewizji pokazujo! Gejów! W biały dzień! Że som! I bez kłów i rogów i pazurów ich pokazujo! Skad geje w przyszlosci som?! Pokazujo gejow i czarnych i kobiety! Promujo dżender zboczency! Geje som w serialu! Łolaboga!
No straszne. Szczegolnie, ze od pierwszego sezonu jest tam para gejow i co zabawniejsze jakby poza serialem nie mowili, ze ten i ten to gej, to widzowie nawet nie zauwazyli na ekranie do momentu prawie konca serialu, bo nie bylo zadnego przesadnego epatowania.
Najnowszy odcinek mierzi mnie nie tyle samym powrotem watku, bo kto sie choc troche orientowal w serialu, wiedzial, ze postac meza Stametsa wroci, co sposobem pokazywania ich wlasnie.
Ten zbedny melodramatyzm, placze i operowaosc. Co jak co, ale geje potrafia zachowywac sie normalnie, mesko, uczucia tez okazywac normalnie, a nie przejaskrawione. Ja bym tych scen nei zdzierzyla takze w wykonaniu pary hetero czy les, po prostu jest to bardzo slabo zrobione.
Ludzie ogarnijcie się Star trek to serial który przedstawia wizję świata nie co utopijnego mam tu na myśli Federacja która w swych założeniach akceptuje każdego. też homosekualistów. Akceptacja każdego to filar i fundament Federacji, to, że wcześniej nam nie pokazywali homoseksualistów w star treku nie oznacza, że ich nie było. Ciekawy wątek jak dla mnie a wszególności jak naukowiec wszczyknął sobie DNA tego Nieszporaka
Jak sobie wszczyknął to DNA ?
Pewnie tak samo jak każdy inny Hipo Spray w uniwersum ST.
http://www.startrek.com/database_article/hypospray
Właśnie o to chodzi, nie byli pokazywani, mało mnie obchodzi czy są czy nie są w danym uniwersum. Po prostu nie oglądam filmów/seriali żeby się zdegustować. To nie miejsce na dyskusję o szkodliwości promowania takich zachowań w czasie ujemnego przyrostu naturalnego i upadku zasad. Mój komentarz miał ostrzec potencjalnych fanów Star treka o podobnej wrażliwości na takie zachowanie.
Mnie też to odrzuca od seriali i nie oglądam dalej jak są wątki homoseksualne, teraz nawet do bajek mają to gówno wciskać. Dramat.
fani treka, normalni i prawdziwi, wiedza o tym od lat i nie maja zadnego problemu z watkami homo. Tylko nienormalni maja na to w nim uczulenie.
Orville tez nie ogladaj, bo umrzesz.
wstrzyknal, niesporczaka. Wybacz bronisz treka, ale takim poziomem pisania, to jednak pokazujesz, ze serial ogladaja nieuki co najmniej...