PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=757950}
6,9 12 tys. ocen
6,9 10 1 11601
7,2 4 krytyków
Star Trek: Discovery
powrót do forum serialu Star Trek: Discovery

Oprócz paru większych i garści mniejszych błędów pierwsze odcinki były spoko. Pod koniec 5 odcinka nagle zrezygnowałem z serialu. Serial ma być rozrywką a nie na siłę wciskać oglądającym dewiacje, przyprawiające o odruch wymiotny.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Katto777

Łolaboga! Przyszłość a tam geje som! I to w telewizji pokazujo! Gejów! W biały dzień! Że som! I bez kłów i rogów i pazurów ich pokazujo! Skad geje w przyszlosci som?! Pokazujo gejow i czarnych i kobiety! Promujo dżender zboczency! Geje som w serialu! Łolaboga!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 4
mariush_p

No straszne. Szczegolnie, ze od pierwszego sezonu jest tam para gejow i co zabawniejsze jakby poza serialem nie mowili, ze ten i ten to gej, to widzowie nawet nie zauwazyli na ekranie do momentu prawie konca serialu, bo nie bylo zadnego przesadnego epatowania.
Najnowszy odcinek mierzi mnie nie tyle samym powrotem watku, bo kto sie choc troche orientowal w serialu, wiedzial, ze postac meza Stametsa wroci, co sposobem pokazywania ich wlasnie.
Ten zbedny melodramatyzm, placze i operowaosc. Co jak co, ale geje potrafia zachowywac sie normalnie, mesko, uczucia tez okazywac normalnie, a nie przejaskrawione. Ja bym tych scen nei zdzierzyla takze w wykonaniu pary hetero czy les, po prostu jest to bardzo slabo zrobione.

ocenił(a) serial na 8
Katto777

Ludzie ogarnijcie się Star trek to serial który przedstawia wizję świata nie co utopijnego mam tu na myśli Federacja która w swych założeniach akceptuje każdego. też homosekualistów. Akceptacja każdego to filar i fundament Federacji, to, że wcześniej nam nie pokazywali homoseksualistów w star treku nie oznacza, że ich nie było. Ciekawy wątek jak dla mnie a wszególności jak naukowiec wszczyknął sobie DNA tego Nieszporaka

ocenił(a) serial na 6
maciejerzy

Jak sobie wszczyknął to DNA ?
Pewnie tak samo jak każdy inny Hipo Spray w uniwersum ST.
http://www.startrek.com/database_article/hypospray

maciejerzy

Byli pokazywani tylko, że subtelniej. Pamiętasz Trillów? XD To była jazda.

maciejerzy

Właśnie o to chodzi, nie byli pokazywani, mało mnie obchodzi czy są czy nie są w danym uniwersum. Po prostu nie oglądam filmów/seriali żeby się zdegustować. To nie miejsce na dyskusję o szkodliwości promowania takich zachowań w czasie ujemnego przyrostu naturalnego i upadku zasad. Mój komentarz miał ostrzec potencjalnych fanów Star treka o podobnej wrażliwości na takie zachowanie.

ocenił(a) serial na 2
Katto777

Mnie też to odrzuca od seriali i nie oglądam dalej jak są wątki homoseksualne, teraz nawet do bajek mają to gówno wciskać. Dramat.

ocenił(a) serial na 4
Katto777

fani treka, normalni i prawdziwi, wiedza o tym od lat i nie maja zadnego problemu z watkami homo. Tylko nienormalni maja na to w nim uczulenie.
Orville tez nie ogladaj, bo umrzesz.

ocenił(a) serial na 4
maciejerzy

wstrzyknal, niesporczaka. Wybacz bronisz treka, ale takim poziomem pisania, to jednak pokazujesz, ze serial ogladaja nieuki co najmniej...

ocenił(a) serial na 8
Katto777

Biedny...

ocenił(a) serial na 4
Katto777

biedaczek, nie ma pojecia, ze od lat 60 w treku sa geje.