Jeśli ktoś z was lubi Treka, albo dopiero go poznaje - zapraszam na stronę organizacji zrzeszającej fanów w Polsce. W nazwie co prawda jest "wielkopolski", ale działamy na terenie całej Polski - i nie tylko. Bierzemy również udział w konwentach zagranicznych.
LLAP!
https://pl-pl.facebook.com/stowarzyszeniewogf/
Ciekawe.. nie miałam pojęcia, że w Polsce jest jakaś... hmm... "zorganizowana grupa trekowców" :P To dość pocieszające, bo czasem się czuję jakbym tylko ja w tym kraju wiedziała co to Star Trek.
Jest, jest :) A w kwietniu robimy ogólnopolskie spotkanie fanów podczas Pyrkonu w Poznaniu. Szczegóły będą podane na naszym profilu FB i w grupie facebookowej USS Posnania - zapraszam i tu, i tu. Każdy fan na wagę latinuum ;)
Jako że jestem nieśmiałą osobą, to raczej nie pojadę całkiem sama w nieznane mi miejsce pełne obcych osób ;) Gdyby tylko ktoś z moich znajomych podzielał moje zainteresowania :'<
Wszyscy są obcy, dopóki ich nie poznamy :)
Napisz do mnie wiadomość przez profil WOGF-u - może wspólnie uda nam się coś w tej kwestii zaradzić :)
Billy - właśnie dlatego działa WOGF - aby łączyć (zgodnie z federacyjnymi zasadami) członków Gwiezdnej Floty w Polsce :D
Oczywiście jesteśmy gotowi ;)
A na naszym fanpejdżu zamieszczamy dużo informacji na temat Discovery - warto poczytać i być na bieżąco ;)