Witam ,w którym odcinku Jadzia Dax całowała drugą dziewczyne podobną do siebie ? z tymi kropkami :D
który sezon który odcinek,pamiętacie ?
znalazłem stronkę i jest gifek z tą scenką ale oczywiście na filjebie nie można wkleić linka z adresem strony werrrr ;]
Odcinek 6 sezonu czwartego "Rejoined". Choć postać Dax moim zdaniem jest strasznie marna ten odcinek nadaje jej trochę wyrazu. Pozdrawiam
o widzisz dzieki :P mi jakoś zapadł ten odcinek w oko :D normalnie małe porono w star treku hehhehehe
DAX dobra dupa jest (była) :P ta z pierwszego sezonu przynajmniej... bo na razie więcej nie widziałem :) a linki można przecież wstawiać :)
Nie masz sobie już przy czym fapnąć? Scena była marna...
Apoza tym to Ezri Dax jest dużo ponętniejsza :)
Dżadzija od początku była wg. mnie drzazgą na dupie DS9. Ezri powinna być jedynym nosicielem symbiontu :-)
scena byla marna olac to samo to ze cos takiego pokazali st to juz normalnie kosmos
Jadzia na początku nie była ciekawą postacią, ale potem jej charakter będzie bardziej uwypuklony, (SPOJLER) zwłaszcza od momentu, gdy zacznie kręcić z Worfem. Jeśli chodzi o prezentowanie wdzięków to w jednym odcinku zobaczymy ją też w stroju kąpielowym. Charakterologicznie Ezri jest ciekawsza, ale jeśli chodzi o wygląd to jednak miałem sporą słabość do Jadzii :)
znajdz sobie na google forum nudecelebforum kropka kom kolesie wynajduja nagie foty wszystkich znanych aktorek :-) z filmow i nie tylko hehehh jak mi sie jakas aktorka wpada w oko od razu sprawdzam tam co maja na jej temat :-)