Mieli wątek miłosny w wojnach klonów? Bo nie widziałem wszystkich sezonów, tylko pierwsze dwa potem się zanudziłem.
Nie - to była tylko relacja mistrz i uczeń, ale pod koniec sezonu 5 Ahsoka została wrobiona w zamach na świątynie Jedi i Anakin był nieliczną z grona osób, która wierzyła w jej niewinność w chwili, gdy rada już postawiła na niej krzyżyk i wydaliła z zakonu. Gdy udało się wskazać winnego zamachu i oczyścić Ahsokę, to Anakinowi, który oczywiście przywiązał się przez okres wojny do swojego Padawana bardzo zależało, aby wróciła ona do zakonu, ale Ahsoka, którą bolał bardzo brak wsparcia te strony rady Jedi w trakcie procesu i rzucenie jej niemal na pożarcie Tarkinowi, który jako prokurator musiał mieć kozła ofiarnego, odmówiła Skywalkerowi i powiedziała, że już nie może po akcie obłudy jaki zobaczyła, ze strony Jedi być członkiem zakonu. Był to cios dla Anakina wyjątkowo mocny, więc nic dziwnego, że w Star Wars Rebels Ahsoka odczuwa wyrzuty sumienia, że jej odejście z zakonu przyczyniło się do zwrócenia się jej byłego mistrza ku Ciemnej stronie Mocy. Moment gdy zniszczyła w ostatnim odcinku drugiego sezonu Rebels Vaderowi część maski i zobaczyła bliznę na twarzy swojego mistrza, którą pamiętała jeszcze z czasów wojen klonów i świecące oko typowe dla sitha było już ciosem, który sprawił, że nawet gdyby skorzystała z tej przewagi, jaką było uszkodzenie Vaderowi maski, dzięki, której oddychał, to los jaki spotkał Anakina, był dla niej tak bolesny, że nie byłaby w stanie go zabić. http://i.imgur.com/osQLixU.png
Anakin miał wtedy żonę (potajemnie) z którą wziął ślub pod koniec 2 filmu pt. Atak klonów, akcja serialu zaczyna się kilka miesięcy po tym filmie. Jak Anakin przeszedł na ciemną stronę i dlaczego jest opisane w 3 filmie pt. Zemsta Sithów którego akcja dzieje się około rok po zakończeniu serialu.
no wiem że już Padme była jego żoną ale myślałem że jakiś romansik z Ashoką na boku miał.
oj tam, nie była taka młoda - Anakin też szczeniak. Potem podrosła, w Rebels myślałem że coś było w tej relacji, ale tylko przyjaźń też kupuję