PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689479}

Star Wars: Rebelianci

Star Wars Rebels
2014 - 2018
7,4 8,2 tys. ocen
7,4 10 1 8234
8,0 5 krytyków
Star Wars: Rebelianci
powrót do forum serialu Star Wars: Rebelianci

Wielki powrót

ocenił(a) serial na 10

Tak też myślałem że historia Ahsoki nie była dokończona , to co brakowało w wojnach klonów zobaczymy w Rebels , widzimy ją dorosłą i prawdopodobnie jest jeszcze potężniejsza niż była przedtem , pamiętajmy że była uczniem Anakina i prawdopodobnie zobaczymy ich pojedynek który skończy się możliwe śmiercią Ahsoki , chyba że przetrwa aż do Powrotu Jedi kiedy Luk wskrzesi zakon , ale w to wątpię .
W każdym razie bardzo się ciesze że zobaczę jej umiejętności jeszcze nie jeden raz :D

ocenił(a) serial na 10
elendil92

Witaj. Też właśnie jestem po obejrzeniu ostatniego odcinka pierwszego sezonu SW: Rebels. Poniżej możliwe spoilery, uwaga dla tych co nie oglądali.
Tak jak większość przypuszczało Fulcrum to Ahsoka. Ostatni odcinek był bardzo epicki i wgl, dobrze dobrany soundtrack z elementami motywów znanych podczas walki Anakina i Obi-wana na Mustafar no i wkońcu śmierć Inkwizytora.
Cieszy mnie też fakt, że w 2 sezonie głównym antagonistą będzie sam Darth Vader, do tego fajnie będzie po The Clone Wars zobaczyć Anakina i Ahsokę jeszcze raz razem tym razem już jako wrogów. Do tego ciekaw jestem czy Ashoka wie kim stał się Anakin, jakby nie patrzeć jakiś czas po odejściu jej z zakonu.

ocenił(a) serial na 10
Gracu999

Myślę że zdaje sobie sprawę z tym kim jest Vader , w końcu jest w rebelii a oni dobrze wiedzieli kim był wcześniej .

ocenił(a) serial na 8
elendil92

Myślę, że nawet gdyby nie wiedzieli to ona potrafi wyczuć obecność swojego mistrza poprzez moc ;)

Gracu999

A macie może jakiś link w którym można zobaczyć ten odcinek lub chociaż pojedynek z Inkwizytorem ?

ocenił(a) serial na 10
rusekolsztyn

Ja tu ogladam masz tu wszystkie odcinki.z pl napisamy ten ostatni narazie tylko po ang ale wkrotce dodadza napisy :) masz linka
http://www.kreskowkazone.pl/odcinki-online_gwiezdne-wojny-rebelianci-2014