Stary człowiek
powrót do forum 2 sezonu

O ile w pierwszym sezonie fabuła była dość skomplikowana co wpływało na odbiór serialu, tak drugi sezon jest już łatwiejszy w odbiorze i ciekawił mnie od początku. Świetny klimat i sceneria, do tego wyczuwalna jest taka powaga sytuacji. Pod względem wizualnym świetnie dopracowany, szczegółowo ukazuje afgańskie wnętrza. Dialogi również na wysokim poziomie.

Robson293

Jak premiera drugiego sezonu bedzie 6 listopada

ocenił(a) serial na 6
gok_U

W USA już wyszedł

Robson293

Rozumiem

diesoon

Całkowicie się nie zgadzam. Pierwszy sezon dobry. Drugi położony natomiast po całości, talibska telenowela z emocjami na poziomie ser

diesoon

Całkowicie się nie zgadzam. Pierwszy sezon dobry. Drugi położony natomiast po całości, talibska telenowela z emocjami na poziomie ser

diesoon

mors11

Serialu klan. Najlepszy motyw jak wszyscy spotykają się po latach w tej samej jedynej afgańskiej jaskini. Straszna nuda.

mors11

Mam podobnie, do tego leniwe scenopisarstwo. Najbardziej ograne zwroty akcji w historii telewizji. Jakbym oglądał coś z lat 90ych.

mors11

Tak jest 1 spoko zaciekawił mnie 2 sezon sezon dno i kilo mulu pier… o niczym smęty z dupy

Robson293

Daj spokój człowieku 2 sezon to żenada i knot nie da się tego gowna oglądać można tylko przy okazji z drinkiem w ręku i telefonem maskara jakie dno

ocenił(a) serial na 10
Robson293

Genialny pierwszy i drugi szkoda że nie będzie trzeciego