Planujecie oglądać ten serial? zwróciłam na niego uwagę ze względu na Katherine Heigl (Izzy z "Chirurgów"), a zwiastun oceniam pozytywnie. Moze to będzie całkiem fajny serial... :)
Ja tak. Na początku nie byłem zdecydowany,ale teraz jestem pozytywnie nastawiony. Szkoda tylko, że premiera tak póżno.
Własnie obejrzałam trailer. Zapowiada się całkiem nieźle. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Tylko, że listopad. Szkoda, ale myślę, że warto czekać
Szkoda, że listopad. Ma tak pózną premierę, bo ,,The Blacklist" ma mieć premierę wcześniej itd. ,,Czarna lista'' mnie nie interesuje
Bardzo mi brakowało Katherine i żałowałam że odeszła z chirurgów,serial ciekawie się zapowiada a choćby nawet był kiepski to będę go oglądać ze względu na nią.
myślę, że zapowiada się ciekawie - lubię opowieści o twardych babkach :) wprawdzie już trailer jest trochę naciągany, żeby było więcej akcji, ale w końcu to nie film dokumentalny :)
zobaczymy. Głowna aktorka grała w paru fajnych filmach, ale na swoim koncie ma też niezłe niewypały :) Po mimo to nie mogę się doczekać kolejnych odcinków! :)
dla mnie blond laska analityczka trąci Carrie z Homeland tylko ta pewnie dla odmiany będzie zrównoważona
po obejrzeniu połowy nowego sezonu homeland z drugiej połowy zrezygnowałam , bo żal mi jak niszczą bohatera tylko po to by móc na jego poraszce jeszcze jeden sezon wyciągnąć . Temat tego serialu już był tyle razy na różne sposoby przedstawiany ''ochrona Ameryki przed terrorymzmem walka z terroryzmem i polityczne skandale'' ,że ja sobie tę pozycje odpuszcze