PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6638
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

...

ocenił(a) serial na 8

Pierwszy odcinek cudowny, już nie mogę się doczekać kolejnych.
Blanca i Mario jako Ainhoa i Ulises 'perfectos'...aj będzie się działo ;D

ocenił(a) serial na 10
RiDka

Zgadzam się zapowiada się super serial, czekamy jak akcja rozwinie się dalej ;)

Ardillita

Absolutnie rewelacyjny. :)
Podzielam opinię poprzedniczek. ;)))

ocenił(a) serial na 9
Krisztian6

Nie zrozumiałem wszystkiego, ale i tak mi się podobał :D.
Nie wiem czy oglądaliście el internado, ale ten jest dużo lepiej zrealizowany. Widać więcej kasy mieli :)

ocenił(a) serial na 9
Falard

Mi się średnio podobał pierwszy odcinek,o wiele lepszy był odcinek internatu. Jak na moje żaden nie dorówna el internado :).Najlepszy serial jaki mógł być stworzony dotychczas,natomiast mam nadzieję,ze jeszcze jakiś mu dorówna. A ten zamierzam dalej oglądać i zobaczymy jak to dalej sie potoczy.

flos_d

El Barco niestety nie ma tego klimatu który miał El Internado.
Bez rewelacji ale można obejrzeć.
El Internado 10/10
El Barco 7/10

ocenił(a) serial na 10
RiDka

Pierwszy odcinek może mnie jakoś nie zafascynował, ale zapowiada się nieźle, chętnie zobaczę, co z tego wyniknie.

ocenił(a) serial na 9
RiDka

Po obejrzeniu pierwszego odcinka nie byłam bardzo przekonana do tego serialu, natomiast im dłużej go oglądałam ( w sensie im więcej odcinków) tym bardziej go uwielbiałam.. Serial bardzo dobrze zrobiony. Internatu do końca nie obejrzałam i owszem el barco nie ma takiego klimatu ale też jest super. Dla mnie obydwa 10/10 :D

ocenił(a) serial na 8
RiDka

I zaczęłam w końcu ;p
Po 2 odcinkach ciężko wyrobić sobie jakieś zdanie, ale zapowiada się bardzo fajnie :)
Fajnie, że znane twarzyczki z "Internatu" są (Blanca i Irene), od razu już widać, że wątki miłosne będą mocno zarysowane no i jak na razie głowne pytanie - co z Ziemią?ludźmi?te pływające olbrzymy głębinowe??(czy co to się okaże... ;p) Zabieram się za 3 odcinek :D