Niestety wiele z nich nie zostało wyjaśnionych w najmniejszym stopniu, a reszta została tylko wspomniana przez Ulisesa w końcowym monologu.
A czy kojarzycie może zapowiedź przyszłych odcinków niedługo po tym jak zginęła Sol??
Wyraźnie widać tam, że Piti jest na plaży i krzyczy: SOL. Dla mnie wyglądało to tak, że być może ona żyje na wyspie i Piti ją zobaczył. Niestety w kolejnych odcinkach nic na ten temat nie było.;/
to fakt :D wiele jest niedokończonych wątków, myślę że Ulisses przeżył, ale wydaję mi się również że jeżeli chcieli by zakończyć całkiem serial, nie pokazywali by po prostu trzęsienia ziemi tylko ślub A i U i na tym by się skończyło :D tak samo jak z tym że na str nie ma że serial jest od 2011-2013 tylko jest cały czas kreska jakby miało być coś dalej :D
Może scenarzyści liczyli, że fani serialu rozwiną swoją kreatywność i sami dorobią sobie zakończenia?
tak samo w jednym odcinku Leonor mówi Pitiemu i Vilmie że bedą mieli ćoreczke a w finale mówia ze Vilma urodzila chlopca
hmm.. mnie intryguje staruszek, który zna Alexandra, to co mówił Ulises, że "jest więcej niż myśleliśmy", dlaczego Alexander chciał, żeby zabić akurat Ulisesa, skąd te samoloty, to wszystko. jest tyle wątków, że w Polsce możnaby nakręcić 30 seriali o tym, ciągle mam nadzieję, że będzie kontynuacja
Może zrobią odcinki specjalne gdzie wypowiada się Julia, Gamboa, Max, Marimar, Ulises... No i może Salome lub Roberto chociaż Salome i tak nic nie widziała.... No i Ventura.... Albo znaleźli by teczkę z wszystkim i kapitan czytałby ją innym i objaśniał....
Nie będzie 4 sezonu na 99% ale pozostaje nam ten 1% szans zakończyło się tak jakby coś miało się zacząć wyjaśniać, nie moga tak po prostu tego skończyć nieeeeeeee :(
Ale "Sol" to "słońce" po hiszpańsku - może chodziło mu o słońce? Raczej w to wątpię, ale z drugiej strony wszyscy widzieliśmy zwłoki Sol...