w zasadzie nie oglądam seriali,rzadko...ale ten mnie tak mocno wciągnął że jestem w szoku.i
choć mnie tak wkurzają te absurdalne zdarzenia i zachowania to i tak oglądam następny
odcinek.sensu i logiki w tym nie ma,no ale chcę zobaczyć jak to się skończy.
No właśnie słyszałam o tym serialu,ale dużo odcinków i długie odcinki tak jak te,więc nie wiem kiedy dam rade zobaczyć,bo wiecznie czasu nie ma.
Niby nie,ale wiem jak było ostatnio,tak sie wkrecilam ze statek do 3 w nocy potrafilam oglądac.hehe.jeden sezon w 3 dni:p ale wtedy mialam troche czasu i można było sobie pozwolic na lenistwo przy serialu a teraz codziennosc powraca czyli praca i codzienne obowiązki:p postaram się obejrzec,ale narazie 3 -ci sezon statku mi został.pozdrawiam
Rozumiem wszystko, wiem o co chodzi :) Ale tak czy siak na serial zawsze można znaleźć czas, jak jest go dużo to siedzisz i oglądasz dużo, jak mniej raz dziennie lub kilka razy w tygodniu, albo w weekendy ewentualnie, ale warto poświęcić te kilkadziesiąt godzin dla "Internatu", tym bardziej jak piszesz, że noce poświęcałaśna ten serial, który moim zdaniem jest dobry, ale zdecydowanie słabszy niż "Internat" :))