A czy to czasem nie było w odcinku 10? (chyba, że mówimy o innym momencie filmu). Może to ojciec Esteli...
Ulises pewnie nawet nie wie, że ta dziewczyna rozmawiała z Ainhoą... SPOILER!!! : Ta dziewczyna, to małolata, która podkochuje się w Ulisesie, ale on odrzuci ją mówiąc, że Ainhoa jest tą jedyną... W 11 odcinku się chyba wyjaśni wszystko w tej kwestii (chyba w 11 :)
No to ja nie wiem co ja oglądałam, ale była tam ta dziewczyna Sandra i rozmawiali z Ulisesem - nie wiem w którym odcinku :P Może w 12 :)
To vx_asiunia oglądasz bez tłumaczenia? Czy jest już gdzieś 11 z napisami polskimi, a ja nie wiem? :)
mozliwe ze ogladałas 12 ;PP bo wdzialam na zapowiedzi tam jakas inna dziewczyne :P
ogladałam z napisami pobrałam sobie -> http: //download.hellshare. pl/el-barco-s03e11-subbed-pl-rar/11212043/
a tu sa napisy :) pasują do wersji El Barco S03E11 Las cosas a escondidas.mp4
nie są to napisy ktory bylyby idealne widac ze sa wrzucone z translatora jakiegos ale naprawde nie jest najgorzej, nie sprawiało mi trudnosci ogladania w takiej wersji :)))
mam nadzieje ze serial nie skonczy sie na 3 sezonie:(((.. ?? i ze Ainoha i Ulisses wkoncu bedą razem;d
No to super, to i ja sobie ściągnę te napisy i tę wersję odcinka z cho mika - dzięki za informację ;) W taki razie oglądałam jakieś zajawki 12 odcinka i tam się to wszystko działo :D I ja mam nadzieję, że wątek Ainhoy i Ulisesa tak się nie skończy - oni muszą być razem w końcu! ;)