Jakie jeszcze macie ulubione seriale które oglądacie lub też już oglądaliście , takie naprawdę
godne polecenia :)
Internat również oglądałam :) a nie muszą być koniecznie Hiszpańskie ... :)
Co do Gran Hotel słyszałam że jest problem z napisami :)
No nie ma 2 sezonu z napisami... A ja ostatnio to tylko hiszpańskie... Kiedyś oglądałam Nie z tego świata ale mi się znudził...
właśnie też mnie strasznie wmontowały seriale Hiszpańskie po Internacie zaczęłam oglądać El Barco, z tym że za niedługo kończy się 3 sezon i w przerwie szukam czegoś równie dobrego :) ale niestety nie umiem ani słowa z Hiszpańskiego dlatego też szukam coś z lektorem lub z napisami :)
Gran Hotel mnie zachwycił... Strasznie... Słyszałam też o serialu Los Protegidos ale nie mam pojęcia o czym jest...
Najlepszy jest El Internado, uwielbiam go. Gran Hotel nie jest zły, ale jak nie masz czasu zbyt wiele, to odpuść sobie. Ma super klimat, ale mnie nie zachwycił.
Uwielbiam także serial Sherlock - po prostu jest idealny, wspaniałe postacie, zagadki... a także Dexter - genialny bohater, ciekawe odcinki. Poza tym jest jeszcze Skins, który kocham, a potem Pretty Little Liars (ale ten to ma tyle błędów logicznych, że czasem mnie irytuje). Dla czystej rozrywki polecam też American Horror Story.
Podsumowując, 1. El Internado 2. Skins, Sherlock, Dexter 3. reszta :)
A, jeszcze jest taki serial Make It Or Break It - ogimnastyce. Mi się podobał, ale to chyba tylko dla osób, które się tym trochę interesują.