Film z dupy, gra aktorska na najniższym poziomie idzie się uśmiać trochę z tych małolatów i tego szeryfa xD Jak na te czasy to w latach 8- by 10x lepszy film zrobili niż ten obecny, a ta małolata chuda rozwala mi nadgarstki, tak wali sztucznie miny na siłę że hohoh xD mówię ubaw jest Familijne kino dla dzieci :)
Zgadzam sie co do gry dzieci i tej chudej. Racja co do szeryfa. Ale absolutnie serial nie zasluguje na tak niska ocene.
Lubię filmy poważne i gdzie jest dobra fabuła i film ma sens, a nie filmy familijne. Obejrzałem bo tak go reklamowali i przereklamowali i tyle.
Wiesz, ja rowniez lubie takie filmy. Zgadzam sie ze gra dzieci ( bez wyjatku) fatalna. Szeryf - kiepsciutki, i tylko - moim zdaniem - Ryder ratowala ten serial od strony aktorskiej. Ale, serial ma wspanial historie do opowiedzenia, tresc ,strona wizualna, klimat ( uwielbiam lata 80 , uwielbiam horrory i tajemnce) i ponad wszystko muzyka - to perly tej produkcji, one wlasnie nadaja mu duzej wartosci. Masz rowniez racje ze to w duzej mierze kino familijne, ale przez to co wymienilem wyzej, jak i rowniez nawiazania do takich produkcji jak Alen, Silent Hill, Carrie, tworczosc Koontza czy Kinga serial jest wyjatkowy. Nawiazan zreszta jest wiele wiecej, np do Spielberga , ale jego akurat nie lubie :)
Jedni lubią Muminki drudzy lubią smerfy, ja wybrałem smerfy przeciwieństwie do cb co lubisz Muminy.
Wolę '' muminki '' niż Zmierzch w którym teksty fabuła i aktorstwo jest słabe xd.
Jak już napisałeś lubisz filmy gdzie fabuła jest dobra a film ma sens .
To powiedz mi dlaczego dajesz [ wiem że każdy ma swój gust ] Zmierzchowi ocenę 7 [ dobry film ] a serialowi który naprawdę zasługuje na miano dobry straszak ocenę 1. Skąd tak niska ocena?
Dokładnie Wiedżmin to tak słaba gra że jest na pierwszym miejscu spośród najlepszych gier na świecie . Ma ocenę 9.6[ no cóż jest najgorsza].
A tak na serio podaj choć jeden argument który mnie przekona do wystawienia Wiedżminowi lub ''Stranger Things'' miano'' najgorszy'' bo jak na razie nie wymieniłeś nic co wskazywałoby na to ze masz rację.
Chyba że jesteś bardzo słabym trollem który nie umie mi odpowiedzieć dlaczego ?
Jak patrzę na twoje oceny to widzę że oceniasz to co jest według ludzi najlepsze na najgorsze.
Moim zdaniem spałeś podczas oglądania tego serialu i nie tylko, wnioskując po twoich ocenach. Akurat oglądając Zmierzch musiałeś nie spać i oceniłeś ten film na 7!? No może masz racje co do tej chudej, ale gra aktorska dzieci, akurat w tym serialu jest na wysokim poziomie.