Stranger Things

2016 - 2025
8,2 338 tys. ocen
8,2 10 1 337838
7,4 71 krytyków
Stranger Things
powrót do forum serialu Stranger Things

Od ilu lat jest ten serial?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
h_sa_filmweb

Na Netflix jest 16+ ale jak dla mnie to za wysoka kategoria wiekowa. Myśle, że jak masz 12+ to możesz oglądać :D

ocenił(a) serial na 10
Ksnz_bxnz

No raczej Dla 12+ to nie

ColeTurner_2

Ja zaczełam oglądać st w wieku 12 lat i nic mi nie było

regnarts_millo

Ja mam 10 lat i obejrzałam wszystkie sezony i się nie bałam xddd

katarzyna_572

Poczekaj trochę, taki ślad na psychice zmieni Cię na zawsze. Jak dla mnie 16+ to jakaś kpina, serial powinien być 18+.

ocenił(a) serial na 10
katarzyna_572

Ja miałem 9 lat jak oglądałem i też mi się nic nie stało.

ocenił(a) serial na 9
h_sa_filmweb

w 3 sezonie jest trochę krwi i stylu gore horror i pewnie dlatego 16+, ale myślę że to taka historia, że i stary i młody się w tym odnajdzie, więc zgodzę się z poprzednikiem ;) możesz oglądać, tak dobrej rozrywki nie ma co odkładać w czasie

plhero

Zgadzam się z kolegą wyżej, oglądałem wiele seriali 16+, ale ten moim zdaniem mógłby być nawet od 12.

plhero

A 4 sezon jezcze więcej krwi

plhero

Sądząc po tym co chcą (wishlist) i co oglądają osoby które twierdzą, że 16+ to za wysoko, nie są obiektywne...

ocenił(a) serial na 8
h_sa_filmweb

moim zdaniem od 13+ lecz na netflixie jest +16 a to dlatego że niektóre sceny są trochę brutalne.

wiktorduch

Trochę brutalne...? To chyba kpina... Oślizgły potwór, zjadający człowieka, krew się leje, brutalna przemoc... to "trochę" brutalne. Zastanawia mnie dokąd zmierza świat, skoro to jest trochę brutalne... A co jest w takim razie brutalne i bardzo brutalne?

h_sa_filmweb

Na netflixie jest 16+ ale jak dla mnie jest jak już 13 albo 12+

ocenił(a) serial na 8
h_sa_filmweb

Moim zdaniem zanim pokarzesz cokolwiek młodej osobie musisz sam poznać treść i zastanowić się pod kątem konkretnej osoby. My z siostrą oglądałyśmy z rodzicami w bardzo młodym wieku(początki podstawowki) wszystkie horrory typu omen itp i nic nam nie było. ST moim zdaniem jest dużo lepsze dla młodszych niż omen czy jakieś horrory o opętaniach czy filmy tupu obcy

ocenił(a) serial na 9
h_sa_filmweb

ja mam 37 i się nie bałem ;)