PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10066117}

Studio

The Studio
2025 -
8,0 4,7 tys. ocen
8,0 10 1 4747
8,4 25 krytyków
Studio
powrót do forum serialu Studio

Czy dużo gejowszczyzny jest wepchnięte w ten serial? Bo rozważam oglądanie go i nie wiem czy przygotować powinienem torbę na wymioty, czy obejdzie się bez tego. Znając Appla i Rogena i ich tchórzliwe podejście do życia, to pewnie wepchną coś z tęczowej, zdegenerowanej ideologii, by uchodzić za poprawnych politycznie.
Apeluję o kulturalne udzielanie odpowiedzi.

ocenił(a) serial na 9
adammo1313

Przygotuj wiadro - najlepiej te w którym moczysz dupe - bo w serialu jest sama gejowszczyzna. Od 1 do ostatniego ujęcia.

jabolpank

Luk, a jabole do? ;)

adammo1313

jak można być tak w ch*uj uwstecznionym troglodytą , mam nadzieje że nie będziesz się rozmnażać , bo twoje przyszłe dzieci będą miały zje*bane-go spierd**olonego tatusia patusa ciebie - lepiej od razu się wykastruj byle dokładnie !!!!!!!

egoiszt

Być może nie doczytałeś koleżanko, ale apelowałem o kulturalne udzielanie odpowiedzi. Czy ty w ogóle oglądałeś ten serial? Nie odnajduję w twoim komentarzu nawiązania do niego.

adammo1313

nadal wspolczuje twoim potencjalnym dzieciom - tak brudnego tatusia miec to skaza na całe zycie - fuj

ocenił(a) serial na 8
adammo1313

powiem ci że obejrzałam wszystkie odcinki, które do tej pory wyszły, i nie - nie oglądaj. gejowszczyzny jest pełno, plus osoby czarnoskóre mają tam dialogi. szczerze? nie polecam

julka_sel

Dzięki za kulturalną odpowiedź. Murzyni mi nie przeszkadzają, chyba że dewianci - sodomici, lub innej maści zboczeńcy, to wtedy tak. Rasistą nie jestem, biały, czarny czy czerwony gejfrut, wszystkich jednakowo - do wora, a wór do jeziora.

adammo1313

Sporo gejowszczyzny. Heterowizny również. Wmmm

adammo1313

adammo1313

Sporo gejowszczyzny. Heterowizny również. Wmmmm

adammo1313