PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735466}

Supergirl

2015 - 2021
6,4 11 tys. ocen
6,4 10 1 11499
5,7 6 krytyków
Supergirl
powrót do forum serialu Supergirl

Ale mega eastereggi. Zauważyliście też, że nawet dali Earth 9 jako postacie z serialu Titans, był Hawk i Robin. Jeszcze w kolejnym part 2 mega wspomnienie z mojego ulubionego serialu jeszcze za dzieciaka Tajemnice Smallville. Jaram się tym crossoverem jak małe dziecko. Niech sobie każdy mówi o tych serialach arowversum co chce jak dla mnie są zarąbiste. Nie rozumiem czemu na każdym z seriali widnieje po kilka tematów negatywnych. Sami nakręćcie serial wtedy pogadamy, nic tylko krytykują.

gronek31

To poświęcenie Olivera już sprawiło, że zgrzytałem zębami. Gdyby Monitor zostawił wszystkich walczących bohaterów na te 30 sekund, Oliver nie musiałby się poświęcać. A tak to bez sensu umarł na darmo.

ocenił(a) serial na 7
John_Shepard

a ja się zastanawiam czemu skoro monitor chciał mieć silną reprezentację bohaterów, nie pozbierał wszystkich Green Arrowów ,Flashów ,Supergirl itd z wszystkich ziem na których tylko są?

gronek31

Supergirl s05e09 gdzie to obejrzeć

ocenił(a) serial na 3
gronek31

"Dzięki gościnnemu udziałowi Wellinga i Durance fani "Tajemnic Smallville" dowiedzą się, co stało się z Clarkiem Kentem i Lois Lane osiem lat po wydarzeniach z ostatniego sezonu tamtego serialu." Tośmy się wiele dowiedzieli... W zasadzie w tym celu obejrzałem ten cross. 4/5, bo piąty to przeleciałem. Tyle, że z Durance jest nadal fajna laska :)