Stacja ABCfamily poinformowała, że będą dodatkowe 22 odcinki tego serialu. Czyli razem sezon będzie miał 32 odcinki! Po dziesięciu
odcinkach serial powróci na początku 2012 roku, czyli pewnie jakoś na początku lub w połowie stycznia...
Jak na razie nic nie wiadomo o też nowym serialu tej stacji, Nine Lives of Chloe King, gdyż ten serial miał mniejszą oglądalność.
Ja się bardzo bardzo cieszę, szkoda, że będzie trzeba czekać aż do stycznia, ale lepiej późno niż wcale. ;) Ciekawe jak zakończy się
pierwsza część i jak potoczą się dalej wątki w drugiej części.. Ahh nie mogę się doczekać. ;DD W czasie przerwy będę oglądać inne
seriale. ;) I osobiście mam nadzieję, że Nine Lives także zostanie przedłużone, bo uwielbiam ten serial..
Żródło informacji: http://www.deadline.com/2011/08/abc-family-orders-22-more-episodes-of-switched-a t-birth/
ja oglądam jeszcze Pamiętniki Wampirów, Plotkarę, 90210, Glee, Pretty Little Liars i How i Met Your Mother, a od września może zacznę jeszcze oglądać The Secret Circle
No właśnie The secret circle też mam zmiar oglądać, ale oglądam PLL, Switched at bitrh, Pamiętniki wampirów, Awkward i się zastanawiam jaki inny serial jeszcze zacząć
Plotkara i 90210 to takie seriale o perypetiach różnych nastolatków, fajne do pooglądania, odstresowania się. :)
jeżeli lubisz muzykę to zdecydowanie polecam Glee, bo jest tam mnóstwo na prawdę świetnych piosenek
a w How I Met Your Mother jest mnóstwo śmiechu. :)
Widzę, dziewczyny, że mamy podobny gust do seriali, bo oglądam wszystkie te, co wy (:
W takim razie polecam wam Nikitę, serial świetny, może nawet lepszy od TVD ;p
Ja oglądam Switched at birth [oczywista sprawa, skoro tutaj jestem], Pretty Little Liars, One Tree Hill, Vampire Diaries, The Secret Life of American Teenager, kiedyś Life Unexpected :D Jeszcze zamierzam przyjrzeć się The Secret Circle i Heart of Dixie czy jakoś tak ;)
Ja polecam wam jeszcze supernatural jesli ktos lubi troche fantazji no i jest tam fajniusi aktor :)