PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624719}
7,2 5,5 tys. ocen
7,2 10 1 5523
Switched at Birth
powrót do forum serialu Switched at Birth

czy też denerwują dziury logiczne w tym serialu, schemat- idealna amerykańska rodzina jest cacy i super a ta latynoska taka niedobra? zwłaszcza bulwersuje mnie fakt, że wszyscy obrazili sie/złoszczą się/ strzelają fochy i urażone mówki Reginie a przecież, zatajając fakt że wie o zamianie podjęła jedyna słuszną decyzją. Jaka matka oddałaby swoje trzy letnie dziecko innym ludziom a inne dziecko zabrało od rodziców... zresztą,najprawdopodobniej regina nie miałaby żadnej z dziewczyn, co udowodnili Kennishowie planując przejąć prawo opieki na Daphne (bo młoda jeździ na motorze!) a co dopiero jakby stanęli przed biedną, samotną pijaczką. ale przecież
czy Kennishowie, skoro tak kochają Bay, wyobrażają sobie że w wieku trzech lat znikłaby z ich życia?
czy Daphne,nie uważałaby że matka opuszcza ją z powodu głuchoty, ze oddaje jak uszkodzona zabawkę?
czy Bay i Daphne wyobraża sobie jakby to było zamieszkać z obcymi ludźmi i stracić jedyna rodzinę jaką sie zna?
Wszyscy na wyścigi są irytujący ale Daphne wyjątkowo. serial fajnie się zapowiadał ale później rozczarowują popadając w cukierkowaty, miałki schemat.

ocenił(a) serial na 8
mifbefbeu

nie rozumiem, czy dziura logiczna jest to, ze serial jest schematyczny? bo taki wniosek nasuwa mi sie po przeczytaniu wpisu.

a co do reszty, to chyba właśnie z wymienionych przez Ciebie powodów wybaczyli Reginie, czy nie?

ocenił(a) serial na 6
dzebedisa

gdyby cała sytuacja wyszła na jaw kiedy dziewczynki miały po 3 lata też nie zostawiłabym żadnej z nich alkoholiczce, pomimo mojej sympatii dla Reginy.