PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624719}
7,2 5,5 tys. ocen
7,2 10 1 5523
Switched at Birth
powrót do forum serialu Switched at Birth

Spoiler

ocenił(a) serial na 6

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mogłam się doczekać kiedy Emmett wreszcie powie prawdę. Wkurzał mnie kiedy udawał, że nic się nie stało...
Co o tym myślicie?

Wgl czy ktoś wie kiedy będzie następny odcinek?

ocenił(a) serial na 9
majlinaq

chyba latem jakos... czerwiec chyba ;] tak, szkoda ze nie powiedzial Toby'emu, moze dostalby w twarz ;D

ocenił(a) serial na 6
Kelia

może jeszcze dostanie :P

majlinaq

Dlatego nie powiedział. Już drugi odcinek czekałam, aż Toby się dowie i mu przywali, w końcu za siebie i za siostrę!
Mnie też Emmett wkurzał tym całym kłamaniem. W tym odcinku zachowywał się tak słodko, że tym bardziej miałam go dość. Łganie przyjaciółce prosto w oczy to już był szczyt. Wyznał w końcu prawdę tylko dlatego, że i tak już wyszła na jaw. Wciąż nie mogę darować scenarzystom, jak zepsuli tą postać.

A ogóle mam dość motywu zdrady, Amerykanie nic innego nie potrafią wymyślić? Serial zapowiadał się fajnie, ale teraz wszystko kręci się wokół zdrad i romansów (pocałunek Emmeta z Daphne, domniemana zdrada Johna, zdrada Simone i Emmetta, prawie zdrada Kathryn...) i wyjazdów (tragedia, że Angelo kiedyś wyjechał, wyjazd Ty'a, znowu Angelo, teraz Wilkie... - wiecie dlaczego kolejna osoba odchodzi z serialu?), no i tej sprawy sądowej i książki, o czym jest dużo mówione, a nic się nie dzieje. Mam nadzieję, że po przerwie zaserwują nam coś nowego i bardziej interesującego.

użytkownik usunięty
majlinaq

nie mogę się doczekać następnych odcinków. Słyszałam że Wilkie to znaczy aktor grający go ma grać w jakimś nowym serialu, więc nie wiadomo czy wróci a szkoda polubiłam go.

To by wiele wyjaśniało. Nie czytałam żadnych informacji na ten temat, ale jestem pewna, że nie wróci. Pamiętacie, jak dziewczyny walczyły o motocykl Emmetta? Były prśby, wszyscy starali się zdobyć kasę itd. A teraz chłopak mówi, że miał nadzieję, że referat go wyratuje, a Daphne nawet nie zaproponowała, by olać bal, pomóc mu w napisaniu i ubłagać ojca o ostatnią szansę. Nikt nawet nie próbował go zatrzymać, było jedynie pożegnanie - założę się, że to dlatego, że to był ostatni odcinek z jego udziałem i na tyle starczyło w nim czasu, scenarzyści nie pozostawili cienia nadziei, że będzie inaczej. Nagle okazuje się, że ojciec od dawna groził szkołą z internatem, a teraz już ostatecznie zdecydował, sprawa zamknięta, finito.

Nino, wiesz może, co to nowy serial? Aktor w sumie fajny, może coś ciekawego się szykuje?

Jakby ktoś miał jakieś info o planach dotyczących tego odcinka, albo powrotu SaB, to proszę, podzielcie się. :)

użytkownik usunięty
Morgana_filmweb

Austin Butler wystąpi w "The Carrie Diaries" stacja the cw. Chyba ma być ten serial jesienią tego roku.