Jakbyście mogli opiszcie coś o serialu, o czym mniej więcej jest i czy warto go oglądać? :)
Moim zdaniem warto obejrzeć. Fabuła serialu jest niczym z telenoweli zamienione dzieci przy narodzona, odkrycie siostry, sekrety itp. Nieprawda. To w niczym nie przypomina telenoweli. Opis serialu jest bardzo mylny, chodź oczywiście prawdziwy. To nie są odcinki dla ludzi którym tylko fantasty w głowie. Jest w nim oczywiście wiele zabawnych tekstów, dramatów miłosnych, radzenia sobie z problemami które nie dotyczą sprawnych ludzi. Wątek z głuchymi osobami jest bardzo fajny. Serial pokazuje, że głucha osoba nie oznacza upośledzoną osobę, tak naprawdę oglądając go zapominasz, że oni nie słyszą i przypominasz sobie o tym wtedy kiedy rozmawiając nie używając słów słychać i jak ptaki śpiewają, szumi wiatr czy cyka wskazówka od zegarka. Serial dla nastolatek jak i dla matek. Mi przypomina inne serial który kiedyś oglądałam "Nieoczekiwana szansa" po ang. "life unexpected". Polecam, naprawdę polecam. Pierwszy odcinek mi nie wpadł całkiem do gustu natomiast im dalej tym lepiej.
Ciesze się, że serial będzie trwał jeszcze dalej. Nie mogę się już doczekać! :-)
Dziękuję :) właśnie skończyłam 10 odcinek i muszę przyznać że serial faktycznie jest bardzo fajny :) chociaż ja wciągnęłam się gdzieś tak dopiero po 4 odcinku. Ale w sumie to zazwyczaj tak mam ;)
Także również polecam!!!
Martakamyk13 zrobiła świetny opis :)