PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10078036}

Syreny

Sirens
2025
6,1 7,5 tys. ocen
6,1 10 1 7510
5,3 3 krytyków
Syreny
powrót do forum serialu Syreny

Nie wiem kto wybrał akurat tę aktorkę na Simonę. Twarz jak u goryla, a wszyscy faceci za nią biegają..

sumey

Kurczę, ja uważam że jest piękna :-)

piec_palcow

Ciało ładne ale twarz -no nie

mzap

Hmmm patrzyłaś w lustro?

sumey

Hejka. Czy możemy zobaczyć zdjęcie twojej twarzy?

ocenił(a) serial na 6
sumey

Ja chcę Ciebie zobaczyć. Wrzuć zdjęcie na profilowe. Poplotkujemy sobie na temat Twojego wyglądu.

sumey

to przeszkadza ci, że wybrali ją jako aktorkę, czy że biegają za nią faceci? Czego dokładnie zazdrościsz? ;]

st_ark

@st_ark Wolałbym żeby biegały za mną dziewczyny;)

ocenił(a) serial na 10
sumey

Ciekawe jak ktoś kiedyś twoje dziecko tak nazwie :)

sumey

Może gościnna w kroku?

Maciej_203

Twoja ręka na pewno gościna dla ciebie bo nic innego nie masz

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sumey

Opisując osobę w ten sposób mam nadzieję że jesteś bezpłodny/na . Nie rozmnażajmy id.iotow :) Dobrze? I mam nadzieję że jesteś tak bezosobowy jak gł.upi. :) Że wyglądasz jak cień, jak coś obok czego przechodzimy i nie zwracamy uwagi bo jest nieważne. :) Mamusia i tatuś cię kochali, nie przyłożyli się do wychowania. ... Został ci internet i ręka.

ocenił(a) serial na 1
sumey

Żeński odpowiednik Leo Woodall

sid_nancy

Chyba prędzej Codiego Simpsona xD a jeszcze bardziej Will Poulter! Na maksa. Ładna jest na swój sposób. :) Ale nie jest to mój ulubiony typ urody na pewno. Niemniej jednak nie obhodzi mnie to jak wyglądają aktorzy, oglądam dla fabuły.

sumey

jak wszyscy, jakos nie zauważyłam

ocenił(a) serial na 5
sumey

Naprawdę? Oceniasz aktorkę za jej wygląd. Pokaż tu swoje zdjęcie i wtedy wszyscy ocenimy..

sumey

To proste jak minus i minus daje plus, z 2 brzydkich ludzi mogą urodzic się ładne dzieci i jak jedno jest brzydkie a drugie ładne, dlatego faceci lgną do brzydkich kobiet bo to szansa na genetycznie lepsze dzieci, z dwóch ładnych ludzi rodzą się zazwyczaj brzydkie dzieci