jak wyżej<za krótki> <za krótki> <za krótki> <za krótki>
ponieważ "szpital na perypetiach" był od roku 2001- 2003 i w roku 2003 zmienił nazwę na "daleko od noszy"
z wikipedii(o "Daleko od Noszy"):
"Serial jest kontynuacją sitcomu Szpital na perypetiach ? innego serialu komediowego wyprodukowanego w latach 2001-2003 w dużym stopniu przez ten sam zespół. Zmieniła się firma, która serial produkowała, nieznacznie także zmieniono obsadę. Można jednak uznać, że produkcja jest ścisłą kontynuacją poprzednika."
Dla mnie to jest ten sam serial. Mimo wszystko mają dwie oceny, ponieważ pierwszy etap historii serialu był wg mnie śmieszniejszy.
Yyy... "Ma" dwie oceny :-).
"Za krótki". Dajcie opcję edycji wiadomości i będzie gites!
alkatraz: haloo! dlaczego serial zmienił tytul na daleko od noszy??
ewelinka146: ponieważ (...) w roku 2003 zmienił nazwę na "daleko od noszy"
przepraszam, musiałem :P
co do tematu to trochę szkoda, ze się tak pokiełbasiło z tymi firmami, brakuje mi w "daleko od noszy" mistrzyni Yody oraz tego doktora, co wygląda jak pies :)
Szpital na perypetiach był zdecydowanie lepszy od Daleko od Noszy. Był jednym z niewielu serialów które prawie 95% odcinków było kapitalne. Daleko na początku też dawało radę ale jak zaczęły odchodzić postacie z Szpitala a nowe dochodziły to stawało się coraz słabsze.
szpital na perypetiach miał lepsza piosenkę na początku xD "tooo jest szpiiiital, gdzie zdrowie rozkwiiiitaaa tu nikt się nie pyyyyta czyś bogacz czy męęęęęt...."
Szpital na perypetiach i Daleko od noszy to dwie różne produkcje. Z tym, że w tym pierwszym świetne były wszystkie odcinki a w Daleko od noszy połowa jest dobra, a połowa żałosna. A opening rzeczywiście lepszy ze "Szpitalu...".