Tęsknię za tobą (2025)
2025 Tęsknię za tobą 2025, odcinek 5

Tęsknię za tobą | Reakcja łańcuchowa

45m
5,6 124  oceny
5,6 10 1 124
Tęsknię za tobą
powrót do forum 5 odcinka

Szkoda czasu. Specjalnie założyłem konto żeby inni nie tracili życia

ocenił(a) serial na 6
Filip_Poteruhin

To chyba nie oglądaliśmy tego samego filmu. Lepiej zamknij konto,dla dobra siebie i innych.

ocenił(a) serial na 1
altaya72

Zdecydowanie nie oglądaliście tego samego filmu, bo to pięcioodcinkowy serial.

ocenił(a) serial na 2
Filip_Poteruhin

Jeden wielki fejk. Aktorzy udaja ze graja a scenografia udaje prawdziwe wnetrza. Do tego nic sie nie dzieje mimo ze wypowiadanych jest bardzo duzo slow o bardzo wielu osobach. Polecam nie tracic zycia na ten gniot i przeczytac ksiazke lub obejrzec cos innego.

ocenił(a) serial na 3
Filip_Poteruhin

Pełna zgoda. Wszystkie te seriale na podstawie prozy Cobena to kalka z kalki, wszędzie sto różnych wątków i intryg które na koniec na siłę splatają się ze sobą w bezsensowny i nielogiczny finał. Z Cobena się zrobił już kompletny grafoman a jego książki to takie kryminalne harlequiny, każdy jest kopią z kopi i niczym więcej.
Do tego oczywiście niezawodny gejflix dodał swoje trzy grosze i okrasił nam wyjątkowo nudna historię przeplataną jakże słodkimi flashbackami tatusiem pedziem i koleżankiem transem. Co jak co ale poziom LPG musi być zachowany. 

pawulon1_2

Ale tak właśnie pisze Coben! Jego książki mają ten sam „silnik” że użyje takiej metafory. Dziwne zbiegi okoliczności, wręcz jelrawdopodobne. Na początku wszystko się wydaje połączone a potem się okazuje że to przypadek. Świat w jego prozie to jedna ulica. Wszyscy są podejrzani żeby się okazało że nikt żabich tego nie zrobił.

Filip_Poteruhin

Dziękuję, właśnie szukam czegoś do obejrzenia i już miałam to włączyć, poszukam czegoś innego.

ocenił(a) serial na 2
Izzy369

Polecam ci The Fall (z Gillian Anderson) jesli nie widzialas.

so_shane

Niestety widziałam :(

ocenił(a) serial na 5
Filip_Poteruhin

Haha zrobiłam dokładnie to samo.

ocenił(a) serial na 4
Filip_Poteruhin

Dziękuję za ostrzeżenie jednak z wielkiego szacunku do Cobena obejrzałem, ta końcówka z typ kolega ojca bohaterki utwierdziła mnie że 3/10 to za dużo

ocenił(a) serial na 3
Wube

Wiadomo jaka jest polityka Netflix, ale ta końcówka wygląda, jakby cenzura Netflix kazała dorzucić do pieca, bo za mało tęczy jest i reżyser wymyślił taką karuzelę, że można się pogubić. Baba chłopem, chłop z chłopem, chłop z babą i chłopem jprdl...

ocenił(a) serial na 5
Filip_Poteruhin

Może nie gniot, ale... słabizna. Bardzo lubię seriale na podstawie prozy Cobena, ale te brytyjskie jakoś wyjątkowo im nie wychodzą.