PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20268
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

....

ocenił(a) serial na 7

W serialu sie zakochałem...Uważam, że jest on bardzo dobry, lecz bardzo żałośniej jest że go zastopowali..
SPOILER
Jeśli już mieli taki zamiar to mogli nie rozwijać wątku dzieci Blaquela. (nie wiem czy dobrze napisałem nazwisko)

użytkownik usunięty
theszymonfilipiak

Całkowicie się z Tobą zgadzam. Dopiero 2 dni zaczęłam oglądać serial i już go skończyłam. Bardzo mnie wciągnął. Miałam nadzieję że zakończą wszystkie wątki, a nie dość że nie zakończyli to otworzyli jeszcze nowe, po takim zakończeniu nie mogę uwierzyć że to już koniec.

użytkownik usunięty

przepraszam , miało być ,, 2 dni temu ,,

ocenił(a) serial na 10

ja też ubolewam nad tym faktem, właśnie skończyłam oglądać 1 sezon i jestem załamana że nie będzie następnego - jak oni mogą to robić fanom... kurcze tak mnie wciągnął że w kilka dni go obejrzałam i chcę jeszcze......ale mam cały czas nadzieję że w końcu zmienią zdanie :D

użytkownik usunięty

To znaczy, że spędziłaś około 11 godzin na oglądaniu (przyjmując, że przez te 2 dni obejrzałaś po tyle samo odcinków).

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
theszymonfilipiak

Taki świetny serial i go ściągneli...:( a inne ciągną seriale do 5-6 sezonów :/

ocenił(a) serial na 6
theszymonfilipiak

To nie ich wina. Stacja ściągnęła serial z anteny bo przyciągał niewielu widzów, a wątków nie pokończyli, bo kręcąc finałowe odcinki nie wiedzieli że serial nie dostanie "zielonego światła" na następny sezon.