PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20268
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

2 odcinek

ocenił(a) serial na 6

i jak wrażenia? zamierzacie oglądać dalej?

morphine_

Ja widzę, że TSC się pomału rozkręca ;) Będę oglądała dalej, choć jak na razie odcinki średnie, ale to może przez porównanie do TVD, bo tam się dzieje sporo. Ogólnie zaliczam odcinek na +, ale jest jedna rzecz co mnie wkurza: to wpychanie Cassie w ramiona Adama. Ja rozumiem, że oni są bratnimi duszami czy coś w tym stylu, ale BŁAGAM, nie musimy o tym mówić cały czas!
I chcę więcej Faye, niech ona się rozkręci! Mam nadzieje, że zrobią z niej żeńskiego Damona z 1 sezonu TVD :D

ocenił(a) serial na 6
aniula_anka

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak będę, No a rola Faye to na plus jak dla mnie czasami mam ochotę jej przywalic jak pojawia się na ekranie :D i mam nadzieje ze nie będą robic takich przerw jak w przypadku TVD

bastet21

odcinek lepszy niż Pilot, ale nadal nie rewelacyjny.
myślę, że TSC można dać szansę, zobaczymy co z tego będzie:)

ocenił(a) serial na 10
igaanime

Na razie nudno, daję mu szansę, bo zapowiada się ciekawie, fabuła też jest świetna, a oprócz tego śliczna Brittany w roli Cassie, świetnie dobrana obsada. Czytałam książkę, więc zobaczymy co z tego wyjdzie. Jedynie wkurzają mnie zaklęcia, powtarzane trzy razy o.O wolałabym żeby były w obcym języku :D

serenitylane

mnie powoli wciąga, chociaż nie czytałam książek. nie jestem fanką TVD ani innych wampirzych produkcji, ale jeśli chodzi o ten rodzaj magii - elementy żywiołów, czarów, to jestem na tak. ;)
śliczna Brittany, zgadzam się, tak samo wpadająca w oko reszta obsady. aktora, grającego Adama, pamiętam z 'Bez mojej zgody', gdzie zrobił na mnie duże wrażenie, nie tylko wizualne. :) interesująca jest także panna, grająca Faye - zapowiada się ciekawa, zadziorna postać, i like it. ;)
z pewnością czekam na więcej. plus - dobrze dobrana muzyka, także ta początkowa melodyjka.

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

o tak, nie mogę przestać jej nucić, jest trochę taka straszna, ale świetnie dobrana :D

serenitylane

szkoda, że krótka ^^

morphine_

Zdecydowanie zamierzam oglądać dalej, bo historia jest naprawdę wciągająca. Jestem bardzo ciekawa, co będzie dalej, już polubiłam główną bohaterkę, no i zakochałam się w tej początkowej melodyjce. *_* Według mnie, 2 odcinek był słabszy od pilota, chyba trochę za dużo od niego oczekiwałam, ale chyba przez to jeszcze bardziej czekam na odcinek 3.

Iluzjonistkaa

Dla mnie bardzo fajny odcinek :)
Na pewno serial będę oglądał
Bohaterowie na plus
Mam nadzieje że Adam nie będzie z Cassie..bo to pic ..
Rzuci Diane po 3 latach dla Cassie,to nie będzie fajne.

morphine_

Dla mnie jak na razie nic nadzwyczajnego..W Vampire diaries już 1 i 2 odcinek były świetne a tu puki co nic się takiego nie dzieje.

morphine_

Jak dla mnie, za mało Gale Harolda - więcej proszę. Cieszę się, że powstaje serial o czarownicach, bo podoba mi się to bardziej niż wampiry.
Odcinki na razie bez polotu, wszystkie najlepsze sceny zawierają się w promach, ale powinno być coraz lepiej. Tylko niech Cassie i Adam szybko rozwiążą problem swojej miłości, bo zwymiotuje jak ich relacje będą osią tego sezonu.
I błagam, niech zrobią coś Faye.
(oh, więcej magi. Ale nie otwieranie zamków, czy gaszenie światełek. Chcę jakieś wodotryski!)

Akeledar

Niestety zle sie dzieje z Secret Circle wg niepotwiedzonych informacji juz po 2 odcinkach serial jest zagrozony anulowaniem a szkoda by było ... tylko pozostaje miec nadzieje ze ogladalnosc nie spadnie po 3 odcinku :p

Adamos_2

na razie wydaje sie fajne ; )
Zobaczymy jak się dalej rozkręci. A ja jestem jedną z tych którzy jak zaczynaja oglądać jakiś serial to przynajmniej oglądają 1 sezon.

Adamos_2

Rzeczywiście spadek oglądalności duży. Pierwszy odcinek oglądało ponad 3 miliony osób, a drugi tylko 2. Czyli jakby nie patrząc, aż milion widzów stwierdziło, że nie będą oglądać dalej. Ale zobaczymy jak to wszystko się potoczy. Wielkim minusem są czary. Powinny być jakieś zaklęcia, zioła itp. Bo jak na razie to wszystko mało magiczne. ;) Odcinek drugi gorszy od pierwszego. Mam nadzieję, że poziom z odcinka na odcinek będzie wzrastał, a nie spadał. Tak czy siak pierwszy sezon na pewno obejrzę.