PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20268
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

3/10 - co za kupa

ocenił(a) serial na 3

jak w temacie. przemęczyliśmy do końca z przyzwoitości, żeby móc skomentować. ostatnie 3 odcinki to już i chyba ekipie było wstyd, bo widać, że zakończyli aby szybciej. wstydu oszczędzić.

ocenił(a) serial na 10
utrOne

nie zgadzam się z tb . ! mi się ten serial bardzo podoba : ) , no cóż .. rozumiem że każdy ma swoje zdanie . Ja mam inne niż ty. Uważam , że zakończyli świetnie. Było wszystko to co miało być. Szkoda tylko , że zostawili wiele pytań bez odp. : (

ocenił(a) serial na 3
wincio24

proszę Cię... jakich pytań?

ocenił(a) serial na 10
utrOne

no to wychodzi , jak oglądałeś

ocenił(a) serial na 3
wincio24

wyczuwasz czasem sarkazm kolego? no ale nic to - moze rzeczywiscie musze oddać honor: dla ludzi "in maj ejdż" dno. nastolatki z liceum pewnie się będą podniecać. no offense! (jak pada wiele razy w tym serialu)

ocenił(a) serial na 5
utrOne

Zgodzę się, jakbym miał te naście lat (bliżej pierwszej dziesiątki, niż drugiej), to pewnie by mi się spodobał i spokojnie mógłbym ocenić na 7/10. Ale że mam za sobą nieco dłuższy kawałek życia, to mogę dać mocno naciągane 5/10.

ocenił(a) serial na 6
Halun79

no coz mnie sie calkiem podobal serial a jestem 30tka...z tym ze sadze ze bardziej by mi przypadl do gustu kiedy mialam moze 15-17 lat....ale serial calkiem fajny duzo watkow...nie do konca wiadomo komu ufac etc... serial skupil sie za bardzo na osobie cassie...czasem tajemnice traktowane sa troszke zbyt powierzchownie ale watek ciekawy i trzymal mnie przy tym serialu do konca...ciekawa jestem dalszego ciagu....nie jest to arcydzielo ale mily zabijacz czasu....

ocenił(a) serial na 5
utrOne

Główna bohaterka ma fajne cycki i ubiera się jak prostytutka, więc dałem 10.

No dobrze, kłamałem, nie tylko główna bohaterka ma fajne cycki.

I nie tylko ona ubiera się jak prostytutka.

Uwielbiam takie seriale ;]

Cmb

To ja chyba inny serial oglądałam..

ocenił(a) serial na 5
Nevermind_bicz

Jaki, to też obejrzę.

Cmb

Chyba kolego prostytutki nigdy nie widziałeś.
I fajnych piersi.

utrOne

Mi się w sumie serial podobał , choć za bardzo to mnie nie wciągną. Pierwsze odcinki jeszcze mnie ciekawiły, ale te ostatnie.. błagam. Ostatni odcinek był dla mnie taki chaotyczny , w sumie nie wiedziałam o co chodzi bo ten krąg rozwiązali i tak jakby go nigdy nie było, cała ich praca na marne, i skończyło się gorzej niż zaczęło , tzn. niektóre postacie przeszły na 'gorszą' stronę. Myślę , że gdyby jednak zrobili 2 sezon i jakoś to wszystko fajnie wyjaśnili, dodali jakieś nowe wątki - mogło by powstać z tego coś fajnego.

ocenił(a) serial na 2
utrOne

No, ja akurat przemęczyłam do połowy sezonu, ale jeśli chodzi o resztę to mogę przybić piątkę;)

ocenił(a) serial na 10
utrOne

zależy kto ma jaki gust. Jeśli ktoś lubi seriale fantastyczne , to jest w sam raz dla niego. Dziwie się , że go anulowali bo na prawdę miał dużą oglądalność i ma wielu fanów na całym świecie ;/

ocenił(a) serial na 3
Aqua_3

np ja lubię seriale fantastyczne. niestety w tym przypadku jak wyżej. z przyzwoitości...

ocenił(a) serial na 3
Aqua_3

the Secret Circle miał właśnie małą oglądalność. mniejszą miała tylko Plotkara i 90210
Najwyraźniej the CW wolą wycisnąć wszystko z tych dwóch produkcji, niż stawać na głowie żeby zainteresować widzów TSC