PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20263
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

Kompletne zaskoczenie! Mimo że The CW przedłużyła "Nikitę" i "Hart of Dixie", zamówiła do tego pięć nowych seriali, to znalazła miejsce w ramówce dla "The Secret Circle". Serial powróci oficjalnie z drugim sezonem!

http://showtv.pl/news_item_3494.htm

ocenił(a) serial na 8
salmaatache

Tam jest napisane, że serial znika z anteny. :|

ocenił(a) serial na 6
shantal28

Można się było spodziewać, że go skasują

ocenił(a) serial na 10
salmaatache

Szkoda, bo fajny serial...był.

ocenił(a) serial na 5
salmaatache

Chyba tylko ja się cieszę, że go zdejmują. xD

ocenił(a) serial na 8
Destiny_5

Odc Finałowy był bardzo słaby na pewno nie zachęcił do 2 sezonu :(

Robson8080

Właśnie był dobry,zakończenie jest takie ze nie muszą robić nowego sezonu a jak będą chcieli to mogą.No ale skoro takie badziewia ogrzewane stare kotlety jak jak BH i coś tam z numerkami nadal kręcą i to coś ma następny sezon to czemu nie TSC?albo te pamiętniki wampirów książka dno dna serial nie lepszy nie udało mi się 1 sezonu przetrwać a 3 sezony tego powstały i podobno 4 ma być,no nie rozumiem amerykanów ani ich stacji tv...

ocenił(a) serial na 7
szarit

jeśli chodzi o "Pamiętniki" to rzeczywiście, pierwszy sezon jest nędzny (ja oglądałam tylko dla Damona ;) ), ale w kolejnych serial naprawdę się rozkręca

Sol89

Ja padłam na 2 pierwszych tomach książki a serial 1 sezonu nie dałam rady.. no słabizna ale skoro dali mu szansę to czemu nie mogli dać TSC?to jest dla mnie dziwne czyżby budżet?Jedyne dobre seriale z wampirami to Buffy i Angel no niezły był Nick Knight reszta to nędza.Czysta krew też książka dno a ponoć mega hit za oceanem podobnie jak serial...

Destiny_5

nie tylko ty ^^
nie no oglądałam go, bo nie lubię czegoś zaczynać i nie kończyć, ale na tle innych seriali, które oglądam to jest (był?) słaby

ocenił(a) serial na 5
ilovecinema

Mam tak samo. :)

ocenił(a) serial na 4
Destiny_5

Właśnie, nie tylko ty. Ja się bardzo ucieszyłam gdy go zdjęli, bo koszmarnie działał mi na nerwy.

ocenił(a) serial na 4
Gleek99

Mi też. Chociaż nie powiem, niszczenie potężnych kryształów poprzez wrzucenie do jeziora = ZŁOTA MALINA ZA NAJDURNIEJSZY I ŚMIESZNIEJSZY POMYSŁ.

Bardzo też mi się podobało rzucanie w 'agonii' na statku :D

ocenił(a) serial na 4
Daroo_3

Nawet do tego nie doszłam. Nie wytrzymałam :D.

salmaatache

Może to tylko taki pic na wodę i powróci we wrześniu mam taką nadzieję.

ocenił(a) serial na 10
han522

ja też , uwielbiam ten serial : >

ocenił(a) serial na 8
salmaatache

Super bardzo się cieszę;)

ocenił(a) serial na 10
salmaatache

Anulują ten serial :( wielka szkoda by był wspaniały. !

użytkownik usunięty
salmaatache

Uratuj TSC, może jeszcze nie wszystko stracone.. PODPISZ 2 PETYCJE ! ;
* http://www.gopetition.com/petitions/please-do-not-cancel-the-secret-circle.html
* http://www.thepetitionsite.com/344/294/756/save-the-secret-circle/

Ja też się ciesze, że go zdejmują. Mogę wymienić z 20 punktów, dlaczego ten serial był do kitu. Porównywanie go do TVD to jakieś nieporozumienie. Zróbmy miejsce nowym, porządnym serialom.

ocenił(a) serial na 7
Binula

Z braku laku można obejrzeć, bo potencjał był, ale słabo to wszystko rozkręcili i szczerze wątpię, kiedy się zbiorę, by nadrobić odcinki od 16, bo są potwornie nudne. I cieszę się, że zdejmują, bo mam tak, że nie lubię coś zaczynać i nie kończyć i przynajmniej nie będę musiał ze sobą walczyć :d

RobertSolski

To prawda,że ostatnie opdcinki zrobiły się naprawdę nudne, ale musze przyznać ze finałem byłam miło zaskoczona.Stwierdziłam,że zmuszę się do nich i w sumie to nie żałuję.Szkoda,że nie wykorzystali całkowicie potencjału. Chętnie bym sobie obejrzał drugi sezon,ale bez niego też przeżyję. Teraz tylko sie zastanawiam,gdzie będę oglądać Phoebe Tonkin bo mam wrażenie,że z gry aktorskiej, to jej była najlepsza.

użytkownik usunięty
DeeDee_Spencer

No masz rację, jej gra była najlepsza. Nie mówię, że inni grali źle ale jednak to już nie to samo. Moim zdaniem, grała najbardziej naturalnie.
Ale nie martw się, 31 sierpnia do kin wejdzie film "Bait" z nią w roli głównej. :D Choć premiera początkowo była zaplanowana na maj.. ;/

To teraz tylko trzymać kciuki,aby Bait dobrze przyjęto i aby jej się propozycje ról posypały.Bo nie ma znią wiele do oglądania, a jej gra w h2o pozostawia wiele do życzenia.
Z tym,że była naturalna to prawda.Nie to co Cassie o twarzy i głosiku słodkiej laleczki stylizowana na wampa. Z dziewczyn jeszcze Diane dało sie znieść, bo Melissa była tam całkowicie zbędna. :D

użytkownik usunięty
DeeDee_Spencer

Tak, ja również trzymam za nią kciuki.
No, w serialach często są takie Melissy, ale bez nich to już nie był by ten sam serial. Zawsze jakiś ciekawy wątek się znajdzie ;)

RobertSolski

chyba nie ma co nadrabiać nawet :P ja skończyłam na 17 odc bo ta akcja z klątwa mnie po prostu zabiła... :| co to było w ogóle?! przestroga dla dzieci, żeby seksu nie uprawiały bo padną kruki w całym mieście? xD hahaha dramat
TSC mi nie żal, ale mam nadzieję, że wśród tych 5 nowości The CW będzie coś fajnego i godnego oglądania, bo cholera prawie wszystkie seriale mi się kończą :( :D

ocenił(a) serial na 7
Najki_90

Fajnie zapowiada się 'Arrow', bo lubię tematykę supermocy, superbohaterów itd. ale to nie za bardzo młodzieżowe chyba. Tak to też nic ciekawego nie widzę...

ocenił(a) serial na 7
Najki_90

akurat z klątwą okazało się, że to Blackwell z zawiści nie chciał, żeby ich rodziny się łączyły ;)