Nie mogę tego zrozumieć - polubiłam ten serial . Podobno chodziło o to , że była mała ogl , ale to nie jest do końca prawda. ( jak znacie jakieś powody to piszcie - pliss )
Znacie jakieś podobne seriale ( nie koniecznie o czarownicach ) - może napiszmy poprostu co ogl - ja: Pamiętniki Wampirów , Nastoletni wilkołak , Słodkie kłamstewka ...
No właśnie ja czytałam, że tu nie szło o oglądalność, że była wręcz bardzo dobra, albo przynajmniej lepsza niż u niektórych seriali, które nadal lecą. Ta stacja nie chciała nawet sprzedać praw do ABC, więc nie do końca rozumiem o co im chodzi. Ale wiem, że fani niedługo znowu chcą rozpocząć petycje, aby przywrócić serial. Według mnie są dobre szanse na to, gdyż serial mimo tego, że już nie leci, nadal ma wiele fanów i nadal zajmuje wysokie pozycje w różnych głosowaniach.
bo ten serial to szit, nic tam nie ma ciekawego. Beznadziejne postacie które są nudne do bólu (mimo że z takiej Faye czy jak jej tam próbowali zrobić 'bad girl' to w moim odczuciu ona była żałosna i ciągle bez powodu tylko sprawiała kłopoty wszystkim przez swoje głupie zachcianki, twórcy chcieli zrobić z niej damskiego Damona, ale w moim odczuciu raczej im sie nie udało i wyszła po prostu tragicznie jak i cały serial). Fabuła przewidywalna, czym tu się jarać? Oglądałam tylko do 10 odcinka bo dalej po prostu nie dałam rady, więc poprawcie mnie jeśli coś się zmieniło od tego czasu :)
Co do Faye, to nie masz racji. Właśnie taka była ona w książce, a wręcz jeszcze gorsza. Więc się ucieszyłam, że w serialu już nie sprawiała tyle problemów. ;)
Nie czytałam książki, ale mówie ogólnie że jeśli chodzi o mnie to ta postać jest beznadziejna i strasznie sztuczna, rozumiem że Ty możesz myśleć inaczej :)
Z tym, że nie masz racji chodziło mi raczej o to, że nie została ta postać stworzona na wzór Damona, tylko na wzór Faye z książki, a nie o to, że jej nie lubisz, szanuję Twoje zdanie. :)
A ok już rozumiem, też o tym wiedziałam tylko chodziło mi o to że autorka napisała i pamiętniki i tajemny krąg, a ja po prostu źle to napisałam i pewnie Faye w jej mniemaniu miała być takim dziewczęcym Damonem, ale moim zdaniem jej nie wyszło ;)
Ty patrz, zapomniałam, że obydwie książki napisała jedna i ta sama autorka. xD
Chodziło o oglądalność ;d Pierwsze odcinki śledziło dużo osób, ale potem było już bardzo kiepsko ;d
Ej no bez kitu D; Jestem za to wściekła ;( Kocham ten serial ;(( niektóre seriale mają też małą oglądalność a mimo wszystko mają przynajmniej po 2 sezony ;( Mogliby chociaż wyjaśnić wszystko ;( Co z Adamem i Cassi !?<3
właśnie co z Cassie i Adamem... ostatni odcinek puścili a tyle rzeczy nie dokończonych i co dalej?
Moje ulubione seriale : ,, the walking dead " ( świetny ) 9/10 , ,, Pamiętniki Wampirów " ( także świetny ) 8,5/10 , ,, Gra o Tron " ( wyjebisty ) 10/10 , ,, Mentalista " ( zawalisty ) 7/10 :D
Dla mnie tez jest to nie zrozumiałe...
Znam bardzo fajne dwa seriale, które tak samo polubiłam jak ten a więc: Hellcats i Druga szansa(gra w nim Britt z tego serialu :))
Jacyś fani serialu zawsze się znajdą, ale dla mnie serial jest po prostu słaby i wcale mnie nie dziwi że został ściągnięty. Fajnie się zapowiadał ale niestety wyszła szmira. Może z inną obsadą wyszło by lepiej. Szkoda bo lubię seriale/filmy tego gatunku.
a ja właśnie nie przepadam za takim gatunkiem serialu ale z kolei obsada mi sie bardzo spodobała :)
Dla mnie ten serial był ogólnie spoko, ale wielka szkoda, że nie będzie dalszych sezonów. Skoro taki był właśnie plan no to nie rozumiem po co skończyło się cliffhangerem ;/