PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20268
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

Podobne seriale

ocenił(a) serial na 6

do Tajemnego kręgu?
Oglądałam już PLL, VD,Gossip Girl. Znacie jakieś seriale własnie z dreszczykiem emocji i
zagadkami?

himym

Ja też bym chciała wiedzieć czy ktoś może coś polecić. Ja uwielbiam Pamiętniki Wampirów myślę, że jeśli Tajemy Krąg Ci się podoba, to pamiętnikami bedziesz zachwycona (oczywiście musisz dąc im szanse, rozkręcają się w połowie pierwszego sezonu:))

ocenił(a) serial na 6
kasiek93

VD to vampire diaries czyli pamiętniki wampirów.

himym

Racja, nie doczytałam :)

ocenił(a) serial na 2
himym

Hex - klątwa upadłych aniołów:)

ocenił(a) serial na 6
WhiteDemon

Niestety zaczęłam go kiedyś oglądać,ale mocno mnie rozczarował.

ocenił(a) serial na 2
himym

A The Secret Circle Ci się spodobał?
Dziwne;)

ocenił(a) serial na 6
WhiteDemon

Podoba,nawet bardzo.

ocenił(a) serial na 2
himym

A ja mam na odwrót;)

himym

roswell

carefreee

Polecam Supernatural lub/i Teen Wolf :)

ocenił(a) serial na 8
Caroline___2

Fringe w sumie tez może być

ocenił(a) serial na 10
ajsiq

pamiętniki wampirów, roswell,charmed, tajmnice smallville, castle, plotkara

ocenił(a) serial na 6
klaudia123_filmweb

Wybacz, ale Plotkara zajeżdża telenowelą brazylijska- wszyscy ze wszystkimi o wszystkich. :)

ocenił(a) serial na 10
himym

make it or break it , polecam ! REVENGE , the lying game , supernatural ,

ocenił(a) serial na 10
himym

spoko każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie

ocenił(a) serial na 10
himym

spoko każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie

ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

aktualnie w większości seriali jest tak ze każdy z każdym i nie ma w tym nic dziwnego momentami jest to drażniące ale trzeba przyznać że się sprzedaje zarówno w plotkarze jak i 90210 bo seriale cieszą się dużą popularnością .

ocenił(a) serial na 7
himym

Czy ktoś mógłby rozwinąć skrót PLL? :)

ocenił(a) serial na 10
etka88

Pretty Little Liars czyli Słodkie kłamstewka :)

ocenił(a) serial na 7
Monika18

Dzięki :)

etka88

Jeśli chcesz mnóstwa zagadek i tajemnic obejrzyj American Horror Story. Na pewno się nie zawiedziesz.

ocenił(a) serial na 7
MistressOfDarkness

Oglądam :) I rzeczywiście bardzo mi się podoba. Właśnie taki klimat serialowy najbardziej lubię.

ocenił(a) serial na 9
himym

PLL, Teen Wolf, True Blood (+18) , PW, Revenge <- bardzo polecam, Nikita- wersja 2010, Plotkara- w pon ostatni odcinek ;/, The Lying Game- w styczniu ma być 2 sezon, i jeszcze Switched at Brith.

himym

Ja polecam Teen Wolf (Nastoletni Wilkołak) - naprawdę niezły, Lie to me (Magia kłamstwa) w brew pozorom - dobry :)). Jeżeli nie przeszkadza ci czas akcji to polecam - Przygody Merlina ( 3 sezony ) + Merlin ( 4 sezon) mi sie bardzo podoba :D PLL - to super serial. Może tobie uda sie odgadnąć kto jest w drużynie A.

himym

a ja polecam Internat. Dużo zagadek jak w PLL, ale w przeciwienstwie do PLL rozwiązują się na bieżąco, bo w PLL jest mnóstwo nowych wątków zaczynanych, podczas gdy stare nie są do konca rozwiązane

ocenił(a) serial na 7
himym

http://www.filmweb.pl/serial/Internat-2007-433143 Internat! - Najlepszy serial !

ocenił(a) serial na 8
himym

Może nie konkretnie z zagadkami,ale dreszczyk jest: Nine lives of Chloe King, Once upon a time

ocenił(a) serial na 10
himym

a ja polecam serial "Druga szansa" nie o takiej tematyce ale bardzo dobry gra tak Britt Robertson :)

ocenił(a) serial na 10
Aselka

Internat to jak już wyżej pisali jest najlepszy! El barco-Statek też dużo zagadek i dobra fabuła, z młodziezowych mysle ze Pogoda na milosc, Zycie na fali, Pamietnki wampirów, Czysta Krew, Hex,lying game,roswell, tajemnice smallville, supernatural,revenge,plotkara,pretty,90210,Skins ;-)

himym

Ja Ci polecam Teen Wolf ;) Oraz oczywiście jeśli nie oglądasz to Supernatural ( sama zaczełam go niedawno oglądać, a jestem już na 3 sezonie - wciąga!)

ocenił(a) serial na 5
himym

A ja mogę polecić forum http://www.tvviewer.gtw .pl/
Tam znajdziesz informacje i newsy o chyba każdym możliwym serialu, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie xD Dodatkowo mili ludzie, fajne dyskusje, można się wkręcić :)

ocenił(a) serial na 7
himym

Jest jeszcze dość stary serial Czarodziejki, ale trochę się różni

ocenił(a) serial na 10
himym

The nine lives chloe king <33

ocenił(a) serial na 8
himym

Sporo seriali mam na koncie, ale Zemsta nie zawiodła mnie w akcji, szantażu, emocjach, adrenalinie, pobudzeniu ciekawości no i samej zemście. Naprawdę trzyma w napięciu. Polecam

ocenił(a) serial na 5
himym

Polecam "Witches of East End" właśnie obejrzałam pilot i powiem że fajnie się zapowiada. Serial podobny do "Czarodziejek".

ocenił(a) serial na 8
himym

Jeśli jeszcze nie zaczęłaś oglądać to The Originals :D