do Tajemnego kręgu?
Oglądałam już PLL, VD,Gossip Girl. Znacie jakieś seriale własnie z dreszczykiem emocji i
zagadkami?
Ja też bym chciała wiedzieć czy ktoś może coś polecić. Ja uwielbiam Pamiętniki Wampirów myślę, że jeśli Tajemy Krąg Ci się podoba, to pamiętnikami bedziesz zachwycona (oczywiście musisz dąc im szanse, rozkręcają się w połowie pierwszego sezonu:))
Wybacz, ale Plotkara zajeżdża telenowelą brazylijska- wszyscy ze wszystkimi o wszystkich. :)
aktualnie w większości seriali jest tak ze każdy z każdym i nie ma w tym nic dziwnego momentami jest to drażniące ale trzeba przyznać że się sprzedaje zarówno w plotkarze jak i 90210 bo seriale cieszą się dużą popularnością .
Jeśli chcesz mnóstwa zagadek i tajemnic obejrzyj American Horror Story. Na pewno się nie zawiedziesz.
Oglądam :) I rzeczywiście bardzo mi się podoba. Właśnie taki klimat serialowy najbardziej lubię.
PLL, Teen Wolf, True Blood (+18) , PW, Revenge <- bardzo polecam, Nikita- wersja 2010, Plotkara- w pon ostatni odcinek ;/, The Lying Game- w styczniu ma być 2 sezon, i jeszcze Switched at Brith.
Ja polecam Teen Wolf (Nastoletni Wilkołak) - naprawdę niezły, Lie to me (Magia kłamstwa) w brew pozorom - dobry :)). Jeżeli nie przeszkadza ci czas akcji to polecam - Przygody Merlina ( 3 sezony ) + Merlin ( 4 sezon) mi sie bardzo podoba :D PLL - to super serial. Może tobie uda sie odgadnąć kto jest w drużynie A.
a ja polecam Internat. Dużo zagadek jak w PLL, ale w przeciwienstwie do PLL rozwiązują się na bieżąco, bo w PLL jest mnóstwo nowych wątków zaczynanych, podczas gdy stare nie są do konca rozwiązane
http://www.filmweb.pl/serial/Internat-2007-433143 Internat! - Najlepszy serial !
Może nie konkretnie z zagadkami,ale dreszczyk jest: Nine lives of Chloe King, Once upon a time
a ja polecam serial "Druga szansa" nie o takiej tematyce ale bardzo dobry gra tak Britt Robertson :)
Internat to jak już wyżej pisali jest najlepszy! El barco-Statek też dużo zagadek i dobra fabuła, z młodziezowych mysle ze Pogoda na milosc, Zycie na fali, Pamietnki wampirów, Czysta Krew, Hex,lying game,roswell, tajemnice smallville, supernatural,revenge,plotkara,pretty,90210,Skins ;-)
Ja Ci polecam Teen Wolf ;) Oraz oczywiście jeśli nie oglądasz to Supernatural ( sama zaczełam go niedawno oglądać, a jestem już na 3 sezonie - wciąga!)
A ja mogę polecić forum http://www.tvviewer.gtw .pl/
Tam znajdziesz informacje i newsy o chyba każdym możliwym serialu, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie xD Dodatkowo mili ludzie, fajne dyskusje, można się wkręcić :)
Sporo seriali mam na koncie, ale Zemsta nie zawiodła mnie w akcji, szantażu, emocjach, adrenalinie, pobudzeniu ciekawości no i samej zemście. Naprawdę trzyma w napięciu. Polecam
Polecam "Witches of East End" właśnie obejrzałam pilot i powiem że fajnie się zapowiada. Serial podobny do "Czarodziejek".