Teraz są wakacje, więc to dla mnie doskonały czas, aby zacząć oglądać ten serial. Dlatego
chciałam się was zapytać...Czy warto obejrzeć ten serial?
Od razu mówię, że lubię wszelką Fantastykę
Ja szczerze mówiąc nie polecam. Naciągane i podobne do tych wszystkich "wampirzych" produkcji ostatnich lat. ;)
Nie, ponieważ serial kręci się wokół nieudolnej gry aktorskiej trójkąta Cassie Blake, Adam Conant, Diana Meade ..., a z magią mają tyle wspólnego co i ja, najbardziej żałosne są te ich czary.... np. otwórz się ...litości... Serial bez scenariusza bez pomysłu, schematyczny, rządko się zdarza aby wszystkie postacie w jednym serialu grały tak nieudolnie i fatalnie.
No tak z tym się zgodzę, ale jak ktoś ma wolny czas to może sobie obejrzeć. Mnie np strasznie denerwuje aktorka grająca Cassie bo kompletnie nie potrafi grać, ale za to lubię Faye i Lee
Raczej nie polecam... Początek i końcówka abrdzo fajne, ale w śrdoku było nudnawo. Główna bohaterka według mnie bardzo denerwująca i kiedy już zaczyna być ciekawie serial się kończy i nie ma kontynuacji. Oglądałam, bo byłam ciekawa jak poradzą sobie aktorzy, których lubię,a le obiektywnie oceniając raczej słaby serial.
Ja osobiście polecam :) Nie jest wybitny, ale przyjemny dla oka :) Dobrze sie go ogląda . Jak na nude w wakacje polecam w 100 %
Serial według mnie był bardzo fajny, jednak wycofali go więc jeżeli obejrzysz to co jest to zostaniesz z masą zagadek, a szkoda bo był to jeden z moich ulubionych seriali :) no ale przecież książki nie gryzą :p