PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20268
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

Hej :) mam pytanie wiecie moze czy bedzie 2 sezon tajemniczego kregu ? z góry dzieki

ocenił(a) serial na 10

ian tez dostal nowa role w innym serialu, podobnie joseph morgan

ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

przeciez moga grac w 2 serialach

użytkownik usunięty
klaudia123_filmweb

Coś ci się chyba pomyliło.. Ian i Joseph nie dostali nowych ról... przynajmniej nie jako główni bohaterowie.
Mogą gdzieś gościnnie wystapić ale nie na stałem,
Nasz Alaric z TVD dostał nową rolę i będzie występował w serialu ale bardzo rzadko jako zjawa..
Wyjątkiem jest Daniel bo on gra główną rolę w nowym serialu ale jego rola w TVD nie jest tak bardzo istotna.

ocenił(a) serial na 10

How to Make Love to a Woman w 2010 ian zagral a wtedy pamietniki juz lecialy i slyszalam ze mial w tym roku gdzies jeszcze grac, a Joseph w Open Grave, The Grind, Warhouse i 500 Miles North z tego roku, a Immortals. Bogowie i herosi i Angels Crest z 2011

ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

Ian jeszcze w przydzłym roku ma zagrać w http://www.filmweb.pl/film/Fifty+Shades+of+Grey-2013-655761

ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

10 września Nina Dobrev pojawiła się na drugiej już premierze swojego najnowszego filmu "The Perks of Being a Wallflower".

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
klaudia123_filmweb

Rola Iana w How to Make Love to a Women nie była taka duża... i nie wiadomo jeszcze czy to on zagra w "Fifty Shades of Grey",,
Joseph głowną rolę gra tylko w Warhouse.. a o innych filmach to nawet nic nie wiadomo za bardzo... a z tego to wiem to i tak tam dostał jakąś drugo lub trzecio planową rolę.
Nina też gra tylko siostrę głównego bohatera i w filmie też jej tak dużo nie będzie z tego co słyszałem..

patka19_filmweb

Tajemny a tajemniczy- ach, ten polski jest taaaaaaaaaaaaki trudny.

ocenił(a) serial na 9
xxtequilaxx3

może dla Ciebie.

patka19_filmweb

Dla mnie powiadasz?
Polemizowałabym (jeśli wiesz, co to znaczy). :)

ocenił(a) serial na 9
xxtequilaxx3

zaskoczę Cię bo wiem.

ocenił(a) serial na 6
patka19_filmweb

Ale z interpunkcją to jednak trochę jesteś na bakier :D

patka19_filmweb

witajcie przerąbane że fajny serial a nie ma 2 sezonu to po co oni kręcą seriale skoro nie daja część dalej nie 1 serial co tak jest że nakrecają ludzi na początek a dalej nie ma sezonów ... kicha powalone to bo ten serial Tajemny Krąg jest bardzo fajny i nie 1 raz ogladałem ..powinni zrobić kolejny sezon tyle czasu na niego czekam ehh szkoda :(((