PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20263
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

seriale

ocenił(a) serial na 9

ej szukam jakiegos serialu podobnego do pamietników wampirów i tajemniczego kregu :) jesli ktos ogladal jakis fajny jech napisze :P

ocenił(a) serial na 2
patka19_filmweb

Hex, Klątwa upadłych aniołów;)

ocenił(a) serial na 10
patka19_filmweb

Może słodkie kłamstewka ;P Obejrzałam wszystkie odcinki aż do sezonu 3 odc . 2 .;P Jutro bedzie kolejny odcinem i tak co tydzień . ;* kocham ten serial bardzo wciąga i ma w sobie tajemnice . Polecam Ci .

ocenił(a) serial na 9
Gabi19953

okej dzieki:)

ocenił(a) serial na 10
patka19_filmweb

ja też właśnie po obejrzeniu wszystkich sezonow TVD , TSC wzięłam się za Pretty Little Liars i mnie wciągnęło. Jeszcze Czysta Krew jeśli chodzi ci o wampiry i te sprawy :)

ocenił(a) serial na 9
Aqua_3

aha dzieki :))

ocenił(a) serial na 5
patka19_filmweb

O tak, PLL koniecznie, jest bardzo w klimacie tych dwóch. Może jeszcze Teen Wolf? Co prawda widziałam tylko pilot, ale czytałam opinie, że nawet niezły. The Lying Game też jest okej. No i Misfits, ale to produkcja brytyjska, więc troszkę bardziej specyficzna, ale sezony są krótkie, warto dać szansę.

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 9
patka19_filmweb

To nie jest serial tylko film ,,trzy metry nad niebem,, wersja z 2010 r oblukaj tu na filmwebie naprawdę polecam!!!!

ocenił(a) serial na 7
patka19_filmweb

A może SUPERNATURAL, nie jest w stylu PAMIETNIKÓW... ale dla mnie rewelacyjny,z nowych produkcji to GRIMM i ONCE UPON A TIME ;

ocenił(a) serial na 9
annax1980

ok dzięki:))

ocenił(a) serial na 6
patka19_filmweb

Jeśli lubisz wampiry i wiedźmy to napewno spodobają Ci się także:

1. True Blood - (Wampiry, wiedźmy, wilkołaki, wróżki i inne dziwne stworzenia) Początkowo wydaje się hmmm... dziwny, ale później jest naprawde fajny ;]
2. Teen Wolf - (wilkołaki, jaszczurki (z tego co narazie było)) Naprawde dobry ;p

(Tak z innej półki) Z czystym sumieniem moge Ci polecić również:

1. Chirurdzy
2. The Lying Game
3. Przyjaciele
4. Dr. House

ocenił(a) serial na 9
Makusiek

bardzo ci dziekuje:)

ocenił(a) serial na 10
Makusiek

po oglądnięciu pierwszego odcinka True Blood miałam do niego mieszane uczucia i nie chciałam go dalej oglądać , ale potem coś mnie tknęło i się w końcu wciągnęłam ;d ;P Bohaterowie są fajni ;)

ocenił(a) serial na 6
Aqua_3

Po pierwszy odcinku tez tak miałam ;] Ale teraz już mi sie podoba, bo ogólnie lubie tematykę wampirów. Troszq ta Sookie mnie denerwuje ale coż ;]

ocenił(a) serial na 8
patka19_filmweb

1. Supernatural (polska nazwa- Nie z tego świata)
2.Teen wolf
3.True blood (pol. Czysta krew) tylko od razu mówie że to jest troche.... serial bez cenzury... ale naprawde warto obejrzeć!
A z takich bez zjawisk paranormalnych:
4.Pretty little liars (słodkie kłamstewka)
5.plotkara
6.lying game
7.skazany na śmierć (ten serial już się skończył, ma 4 sezony ale gorąco polecam! jest naprawde świetny!)

ocenił(a) serial na 9
meggie98

dzieki:) napewno któryś obejrze;p

ocenił(a) serial na 9
patka19_filmweb

a może The Gates podobne troche do Pamiętników wampirów,
i dalej tak jak inni mówią Słodkie kłamstewka polecam koniecznie :D
teen wolf mnie osobiście nie wciągnął, .lying game i true blood sama chce oglądnąć :D mogę jeszcze polecić Touch pokręcony ten serial ale mnie zaciekawił :D

ocenił(a) serial na 9
nieidealna32

dzieki:)

patka19_filmweb

a może Moonlight ? (pol. Pod osłoną nocy)
sama szukałam czegoś podobnego do Pamiętników i trafiłam właśnie na to. : )
serial ma tylko 16 odcinków, obejrzałam go w dwa dni i muszę przyznać, że bardzo mi się spodobał.
polecam więc serdecznie. ; )